Възнамеряваме големите ученици да се върнат в клас след 31

...
Възнамеряваме големите ученици да се върнат в клас след 31
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Възнамеряваме големите ученици да се върнат в клас след 31 януари

Възнамеряваме огромните възпитаници да се върнат в клас след 31 януари, в случай че по този начин добре вървим и управляваме пандемията. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, до момента в който беше на ревизия в Разлог и Добринище.
С него са министърът на образованието Красимир Вълчев, евродепутатът Андрей Новаков и кметът на Разлог Красимир Герчев. Борисов ревизира ремонта на Професионалната гимназия по Механизация на селското стопанство, където се образоват 240 деца.
 Борисов: 2.4 милиарда лева вложихме в просветителна инфраструктура и за заплати на учителите Борисов: 2.4 милиарда лева вложихме в просветителна инфраструктура и за заплати на учителите
„ Близо милиард вложихме в просветителната инфраструктура и още 1,4 милиарда лв. за двойното нарастване на учителските заплати в...
В района той се срещна с преподаватели от локалните учебни заведения и детски градини. Борисов посочи, че тази година, като 1,4 милиарда от тях са планувани за нарастване на учителските заплати.
„ България се движи по относително необикновено демократичен метод. Нашите другари от Гърция са единствено по-добре в Европейски Съюз по брой на заразяваните от нас. Те са с цялостен „ локдаун “ и успокояващото им е, че вероятно на 27 януари – може някои, но кои ще видят, ограничения да се разхлабят. Това си е тяхно право. През това време вършим учебни заведения, детски градини, строим, хората работят. Сега, в случай че е живот и здраве, 31 да ги пуснем да учат и огромните – доста добре “, добави министър председателят, представен от bTV.
Подробности четете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР