Възнамеряваме да работим с всички, които искат да правят промяната.

...
Възнамеряваме да работим с всички, които искат да правят промяната.
Коментари Харесай

Каримански, ИТН: Вероятно ще се срещнем с Продължаваме промяната

Възнамеряваме да работим с всички, които желаят да вършат смяната. Вероятно ще се срещнем с „ Продължаваме промяната”, откакто оповестят програмата си. Това сподели пред Нова телевизия Любомир Каримански от „ Има подобен народ”. То бе отпред на бюджетната комисия в 46-ото Народно заседание.
Запитан за прогноза за хода от изборите през ноември, съгласно Каримански ръководещите на страната би трябвало да стъпят на здрав пиедестал, а не просто да сменим една опаковка с друга. Може би в 47-я парламент ще се разберем, уточни той и добави: Клоня към 100% да оцелее Народното събрание и да излъчи държавно управление.

Вече мислим за изпълнителната власт. Лично аз се виждам по-скоро в регулаторни органи, само че за какво не и присъединяване в държавно управление, добави Каримански.

Той разяснява, че спорът сред Тошко Йорданов и Асен Василев е от частно юридически интерес и не е належащо да ангажира партията. Бившият длъжностен финансов министър и един от водачите на " Продължаваме промяната " разгласи, че е завел правосъден иск против зам.-председателя на Има Такъв Народ поради изказванията му от парламентарната естрада за кражба на интелектуална благосъстоятелност.

Не познавам Петър Илиев и не ми е жалост за него. Не мога да го разясня, тъй като съм толкоз надалеч от него, сподели още Каримански във връзка Петър Илиев, който беше едно от предложенията на " ИТН " за министри.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР