Възнагражденията са значително завишени за тези избори Хонорарите за участие

...
Възнагражденията са значително завишени за тези избори Хонорарите за участие
Коментари Харесай

Михаил Хаджиянев зове учителите да се включат в изборната администрация, хонорарите - до 300 лева


Възнагражденията са доста повишени за тези избори

Хонорарите за присъединяване в Секционните изборни комисии (СИК)-овете за предварителните парламентарни избори са доста повишени , заяви през днешния ден ръководителят на Районната изборна комисия (РИК) в Бургас

Председателят, зам.-председателят и секретарят ще получат 250 лв. , редовият член – 195 лв., а по спомагателни 40 лв. ще вземат тези членове на комисиите, които регистрират резултатите в РИК в нощта на изборите.

„ Обръщам се към хората, които се употребяват с голямо доверие от жителите – учителите в Бургаска област. Те са способени, работят с числови данни всекидневно, а ние им доверяваме всекидневно най-скъпото си – нашите деца. Призовавам ги да се включат и дават техните кандидатури за членове на секционните изборни комисии в партийните централи. Възнагражденията са доста положителни, а и 90 % от секциите се намират в учебните заведения, а учителите ще почиват и в деня след изборите “, добави Михаил Хаджиянев.

„ Няма по-квалифицирани и по-честни от тях “, сподели още ръководителят на РИК Бургас.

Безспорно той е един от най-хубавите изборни специалисти в страната и до този миг успяваше по този метод да провежда работата в най-големия изборен регион, че 2 МИР Бургас да завърши първи с резултат.

Михаил Хаджиянев не се тормози, че и този път ще се оправят безупречно. В състава на РИК има единствено две промени, а ядрото е потвърдило, че знае по какъв начин да работи даже и в извънредно натоварени обстановки.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО:



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР