„Възмутителна и грозна лъжа написа за мен още един сайт

...
„Възмутителна и грозна лъжа написа за мен още един сайт
Коментари Харесай

Лиляна Павлова с официално изявление заради поредна лъжа написана за нея

„ Възмутителна и грозна неистина написа за мен още един уебсайт - informiran.net. Приписва ми неуместното, изцяло немислимо и погрешно изказване, че за поредна година не съм почела Деня на Независимостта на България “. Това споделя министър Лиляна Павлова в своя позиция във връзка обява в електронната медия, оповестиха от пресцентъра на Министерство за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018.

В позицията на министър Павлова се споделя още:
„ Това се случва единствено 24 часа след миналата неистина, която изрично опровергах в N-тия на брой уебсайт у нас, фабрикуващ подправени вести. Те нямат нищо общо с действителността, само че се появяват с задачата да петнят името на българите, които всеки ден работят за по-доброто бъдеще на нашата страна и на Европа, от която сме неизменима част.
Лъжата, оповестена в informiran.net през вчерашния ден, се появява тъкмо откакто употребявайки силата на обществените медии, се обърнах с цялото си сърце към всички българи, с цел да им благопожелавам 110-годишнината от оповестяването на Независимостта - денят, в който България още веднъж се връща като пълновръстен член на европейското семейство. В персоналния си профил във фейсбук подчертах, че „ с този акт нашите прародители демонстрират на Европа и света, че страната ни ще отстоява до дъно реализирането на националните идеали за обединяване и напредък “. А думите от Манифеста за оповестяването на Независимостта - „ постоянно миролюбив, моят народ през днешния ден копнее за културен и стопански напредък; в това отношение нищо не трябва да спъва България; нищо не би трябвало да пречи за преуспяването ѝ”, звучат настоящо и през днешния ден.
Пак от обществените медии през днешния ден още веднъж приканвам всеки ден с неизменност и мощ да даваме отпор на подправените вести и ясно да сочим с пръст уеб сайтове, разпространяващи откровени неистини! Само по този начин те могат да изчезнат от живота ни! “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР