Възмутителна гледка, намираща се в столичен парк, разкри гражданин.Той споделя

...
Възмутителна гледка, намираща се в столичен парк, разкри гражданин.Той споделя
Коментари Харесай

Боклуци заприщиха столична река СНИМКИ

Възмутителна панорама, намираща се в столичен парк, разкри жител.

Той споделя фрагменти, които демонстрират същинско бунище, в коритото на река Суходолска. Всякакви отпадъци са заприщили водоема в региона на парк " Надежда ". Количеството им е неизброимо, както и разнообразното наличие на пластмасовата купчина.

Сметта се е събрала на няколко квадратни метра, причайки на бенд, само че не от дърво, а от към този момент ненужни шишета, торбички, опаковки и други

" В тази вада имаше риба предходната година, само че към този момент несъмнено не ", отбелязва Никола М. " Просто е супер доста, а по този начин ми се искаше да го изчистя този отпадък,но си е за цялостен камион напряко. ", добавя той.

Мъжът споделя за обстановката във Фейсбук, засегнат от това по какъв начин природата в България не се пази. Кадрите възмущават локалните поданици, които недоумяват повода, която е подтикнал съгражданите им да трансфорат кътчето природа в сърцето на столицата на гнусно бунище.

" Всеки мрънка,всеки желае помощ от страната,всеки желае улици,всеки желае градинки с пейки и най-после какво? Навсякъде л**на. " Надежда " е един от най-мизерните квартали и всичко идва от хората ", счита Павлина Д.

" Кучетата са отговорни! И руснаците! ", иронизира Надя Ц.

" Аз предлагам в събота и неделя всеки от нас да махне по 20 шишета и ще се почисти ", предлага жител.

" Защо всички имат искания, а никой на го е грижа и не вижда по надалеч от носа си ", написа столичанка.

Вижте цялата обява на Никола М.:

" Здравейте на всички. Днес в парка се натъкнах на тази панорама, която ме раздруса и ми стана супер гадно какви сме мърлячи и по какъв начин не пазим природата. В тази вада имаше риба предходната година, само че към този момент несъмнено не? Просто е супер доста, а по този начин ми се искаше да го изчистя този отпадък,но си е за цялостен камион напряко. "

Мъжът отбелязва, че е подал сигнал за сметището.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР