Възмутени сме от позицията на френския евродепутат Карима Дели, че

...
Възмутени сме от позицията на френския евродепутат Карима Дели, че
Коментари Харесай

ВМРО: Криворазбраната толерантност започна да ражда чудовища

Възмутени сме от позицията на френския евродепутат Карима Дели, че формалната видео реклама на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз би трябвало да бъде спряна неотложно поради обръщение, което счита за политически неточно, се споделя в позиция на партията.

Припомняме, че клипчето стартира с думите: „ България - когато я срещнете за първи път, може да ви даде неверен сигнал. Помнете - тук „ не” може да значи „ да”. Не че се пробва да Ви обърка, просто Ви кани да я опознаете сами”.

За адекватността на самото наличие, не е мястото и времето да се приказва, само че сме безапелационни, че да се търси подтекст за полов тормоз е извънредно, грозно, неуместно и неприемливо.

На това тук по нашенски ние му споделяме: „ Да търсиш под вола теле “ – нещо, което точно тези неолиберални общности се пробват да осъществят и да ни убедят, че е обикновено.

Ето какво разгласява Карима Дели в обществената мрежа Туитър: „ Едно „ не” в никакъв случай не може да значи „ да”. Това е главно предписание за единодушие и ценене на дамите. Искам отдръпването (на видеоклипа)”, добавяйки хаштага на акцията против полов тормоз, която взриви Холивуд - #metoo.

Това е следващият образец за извратената криворазбрана действителност, в която „ Зелените “, чиито представител в Екологичен потенциал е Дели, живеят и неприемливите стандарти, които крайните либерали в Европа се пробват да насаждат.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация сме безапелационни, че в България има вековни полезности, морал и обичаи, които ще продължим да отстояваме и браним от новите, извратени „ международни трендове “.

Ако през днешния ден страната ни допусне сходна провокация, то на следващия ден и „ Добър ден! “ ще бъде мотив за каузи за полово принуждение.



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР