Възмутени жители от столичния квартал Зона Б 5“ изпратиха писмо

Възмутени жители от столичния квартал Зона Б 5“ изпратиха писмо ...

Сигнал до HotArena! Жители на столичен квартал вдигнаха ръце от безобразията на цирк „Балкански“! Ето какви поражения откриха в близкия парк.


Възмутени жители от столичния квартал „Зона Б 5“ изпратиха писмо до HotArena, в което е изразено недоволството им от разпънатите шатри на цирк „Балкански“ в близкия парк и пораженията от целия му антураж и съоръжения.

„Повод да ви пишем е нахалството на г-н Блакански, който за пореден път разпъна шапитото на частния си цирк върху общински терен, устроен като парк, изграден с европейски пари.

 

Както се вижда от снимките, които ви изпращаме,  освен шапитото, по тревните площи са разположени бусове и фургони, които са унищожили тревата.

 

Искаме да попитаме дали символичният наем, който г-н Балкански плаща на Столична община, ще е достатъчен да покрие разходите по възстановяване на отъпканите тревни площи? И защо циркът трябва да е разположен в центъра на столицата, след като по крайните квартали има достатъчно свободни пространства, върху които може да бъде построен?

 

Надяваме се да публикувате този наш сигнал и ропотът ни да стигне до общинарите, които вероятно са повече загрижени за цирковото изкуство, отколкото за парка, който ще е като бойно поле, след като Балкански обере сергиите си!“.

Източник: hotarena.net