Възмутени жители от столичния квартал Зона Б 5“ изпратиха писмо

...
Възмутени жители от столичния квартал Зона Б 5“ изпратиха писмо
Коментари Харесай

Сигнал до HotArena! Жители на столичен квартал вдигнаха ръце от безобразията на цирк „Балкански“! Ето какви поражения откриха в близкия парк

Възмутени поданици от столичния квартал „ Зона Б 5 “ изпратиха писмо до HotArena , в което е изразено недоволството им от разпънатите шатри на цирк „ Балкански “ в близкия парк и провалите от целия му антураж и уреди.

„ Повод да ви пишем е нахалството на господин Блакански, който за следващ път разпъна шапитото на частния си цирк върху общински терен, организиран като парк, построен с европейски пари.

 

Както се вижда от фотосите, които ви изпращаме,  с изключение на шапитото, по тревните площи са ситуирани бусове и фургони, които са унищожили тревата.

 

Искаме да попитаме дали символичният наем, който господин Балкански заплаща на Столична община, ще е задоволителен да покрие разноските по възобновяване на отъпканите тревни площи? И за какво циркът би трябвало да е ситуиран в центъра на столицата, откакто по крайните квартали има задоволително свободни пространства, върху които може да бъде издигнат?

 

Надяваме се да публикувате този наш сигнал и ропотът ни да стигне до общинарите, които евентуално са повече загрижени за цирковото изкуство, в сравнение с за парка, който ще е като полесражение, откакто Балкански обере сергиите си! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР