Възмутени жители на Видин сигнализираха в социалните мрежи за безобразно

...
Възмутени жители на Видин сигнализираха в социалните мрежи за безобразно
Коментари Харесай

Възмутени видинчани: Таралясник 4 години гние зарязан зад Зъболечението в града /снимки/

Възмутени поданици на Видин алармираха в обществените мрежи за безобразно изоставен автомобил в града, научи организация BulNews. Хората изясняват, че повече от 4 години червен бус е паркиран зад Зъболечението и пречи освен на живущите в региона, само че и на хората, които минават от там.
От фотосите ясно проличава, че транспортното средство е изгнило съществено, а предницата му е изтърбушена и извънредно рискова за децата, които играят в региона.
Хората от квартала няколко пъти са подавали сигнали до общината, само че от там им казвали, че няма какво да създадат. Отговорът бил, че не се знае, кой е притежателят и няма по какъв начин да принудят някой да реалокира буса.
„ Какво се прави в този случай? Ако някой си разпознае трошката, апелирам да си я прибере. Този таралясник гние изоставен зад Зъболечението повече от 4 години и е доста рисков за децата, които играят в региона и много постоянно се пробват да го „ завладяват “ като цитадела “, написа възмутеният мъж.
Друг видинчанин изяснява в детайли процеса по унищожаване на сходни трошки. Ако колата стои без номера повече от 6 месеца на нерегламентирано място се третира по метода на репатриране и предаване за остарял метал, а парите от това са в интерес на страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР