Възмутена съм от шофьор на автобус по линия 26 с

...
Възмутена съм от шофьор на автобус по линия 26 с
Коментари Харесай

От читателите: Жена спря автобус, подминал инвалид

Възмутена съм от водач на рейс по линия 26 с рег. № РВ 0799 СР, който във вторник вечерта качи стара жена и дете неработоспособен в количка едвам след намесата на гражданка. За това заяви в редакцията Николина Влахова, очевидец на следната преживелица.

Ромка на към 60 години чакала на спирката пред Централна гара в посока Столипиново. Тя придружавала очевидно болно момиче в инвалидна количка. Когато чакащите въпросния рейс се качили, водачът затворил вратите под носа на дамата с момичето. Бутайки количката, тя отишла към вратата на водача и му дала знак да отвори, само че той се направил, че не я вижда.

В същия миг пред рейса застанала друга жена и не му дала да тръгне. Шофьорът отворил предната врата и попитал дали " стопиралата " автобуса ще се качва. Тя дала отговор, че не тя, а дамата с болното дете ще пътува и някой би трябвало да помогне да качи количката.

Ти да не си юрист, троснато попитал водачът и задал различен въпрос - ти знаеш ли какви се качват тук? Докато мъжът зад кормилото мърморел, застъпницата на двете дами записала номера на рейса. Видимо ядосан, водачът се развикал - не искаш ли и персонална карта да ти дам? Едва по-късно отворил междинната врата и пасажери помогнали на дамата с детето неработоспособен да се качат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР