Възмутена съм от днешните спасители! Случи се между 15,30 -16 часа.Две

Възмутена съм от днешните спасители! Случи се между 15,30 -16 часа.Две ...

Очевидка на драмата с изчезналото дете на плажа: Спасителите се забавиха много!.


"Възмутена съм от днешните спасители! Случи се между 15,30 -16 часа.

Две деца попадат в мъртво вълнение. Момчето (едното дете) излиза, на 50 метра от брега спасителите го изваждат. Момичето (второто дете) спасителите не го виждат от вълните. Изваденото момче казва, че има друго дете. И наистина има. В този момент момичето вдига ръчички за помощ, така около 10-15 минути и накрая тялото изплува на повърхността. Видях го с очите си. След минута-две изчезна.

Спасителите не отреагираха, понеже не вярват, че има друго дете в морето. И се хилят половината като малоумни. Това са 20-25 годишни момчета, наречени "спасители". В заграждението им, където е работното им място се хихотеха явно със своите приятелки. Половината плаж се вдигна и свидетели имаше много за давещото се дете.

След час и половина правят жива верига от 5-6 спаситела, влизат и след 50 метра се отказват и излизат. До тогава не е сигнализирано към гражданска служба. Граждани подават сигнал на 112 и полиция е на плажа след 30 минути.

Момичето нито е извадено, нито намерено. Не мисля, че са достатъчно снабдени нашите спасители! Нито помежду си с радиостанции, нито с лодки, за да отреагират мигновено на такива случай.

Много по-късно водолази влизат, за да търсят детето! Утре може да е моето дете!

Утре може да е вашето дете! Що за спасители имаме по плажовете? Тази гледка ще остане завинаги пред очите ми!

Източник: varna24.bg