Възмутена съм от днешните спасители! Случи се между 15,30 -16 часа.Две

...
Възмутена съм от днешните спасители! Случи се между 15,30 -16 часа.Две
Коментари Харесай

Очевидка на драмата с изчезналото дете на плажа: Спасителите се забавиха много!


" Възмутена съм от днешните спасители! Случи се сред 15,30 -16 часа.

Две деца попадат в мъртво неспокойствие. Момчето (едното дете) излиза, на 50 метра от брега спасителите го изваждат. Момичето (второто дете) спасителите не го виждат от вълните. Изваденото момче споделя, че има друго дете. И в действителност има. В този миг момичето подвига ръчички за помощ, по този начин към 10-15 минути и най-после тялото изплува на повърхността. Видях го с очите си. След минута-две изчезна.

Спасителите не отреагираха, тъй като не имат вяра, че има друго дете в морето. И се хилят половината като малоумни. Това са 20-25 годишни момчета, наречени " спасители ". В заграждението им, където е работното им място се хихотеха очевидно със своите приятелки. Половината плаж се подвигна и очевидци имаше доста за давещото се дете.

След час и половина вършат жива верига от 5-6 спаситела, влизат и след 50 метра се отхвърлят и излизат. До тогава не е сигнализирано към гражданска работа. Граждани подават сигнал на 112 и полиция е на плажа след 30 минути.

Момичето нито е извадено, нито открито. Не мисля, че са задоволително снабдени нашите спасители! Нито между тях с радиостанции, нито с лодки, с цел да отреагират незабавно на такива случай.

Много по-късно водолази влизат, с цел да търсят детето! Утре може да е моето дете!

Утре може да е вашето дете! Що за спасители имаме по плажовете? Тази панорама ще остане вечно пред очите ми!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР