Възмутена от новата приумица на дъщеря си била естрадната звезда

...
Възмутена от новата приумица на дъщеря си била естрадната звезда
Коментари Харесай

Данчето Христова БЯСНА на дъщеря си - slava.bg

Възмутена от новата прищявка на щерка си била естрадната звезда Йорданка Христова. Ексцентричната Ивана за следващ път шокирала майка си, като преди няколко дни обръснала косата си нула номер.

Данчето не могла да схване новата й визия и се ядосала, че въпреки и зряла, дъщеря й продължавала да се държи като бунтарка в тийнейджърските години. През последните няколко години Ивана се носеше с къса прическа, само че в никакъв случай не е стигала до такива крайности, че да остане без коса. Причината за трансформацията й по нейни думи е, че имала крещяща потребност от свежа смяна.

Щерката на певицата не стопира да й основава главоболия, само че Данчето нито един път не се е отрекла от нея и умерено декларира, че приема всичките й странности. Най-драматичният за нея миг беше по време на присъединяване й в минал сезон на риалити шоуто „ ВИП Брадър “, където естрадната прима бе принудена от сценаристите на предаването да признае обществено пред многомилионната тв публика на формата, че щерка й е с хомосексуална ориентировка, написа „ Ретро “.

След време се разбра, че в действителност Йорданка няма срещу избора на детето си, само че е, застанала на пътя на връзката й с някогашната й Камелия, която в действителност злоупотребявала с доверието на Ивана и била с нея поради персонална полза.

Макар да гони 77 години, Данчето към момента не е изпитала щастието да бъде баба. Синът й Григор Стоичков също се бави с осъществяването на родителския си дълг и към момента е измежду ергени в София. Той върти супер сполучлив бизнес с компютри към този момент повече от 10 години. В живота му обаче не се знае за съществено наличие на жена, защото персоната му е обгърната в мистерии.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР