Възмутен потребител съобщава във фейсбук, че битов отпадък е изхвърлен

...
Възмутен потребител съобщава във фейсбук, че битов отпадък е изхвърлен
Коментари Харесай

Мебели са оставени до контейнер за разделен боклук - софиянци спорят СНИМКИ

Възмутен консуматор оповестява във фейсбук, че битов боклук е изхвърлен до контейнери за разделно събиране.

Според Севдалин Желязков този изхвърлен боклук, щял да стои там " с дни и месеци ". Той, също по този начин, твърди, че знае кои са виновниците за изхвърлянето на битовия отпадък.
Това били притежателите или майсторите, ремонтиращи къщата (номер 28) против контейнерите. Мъжът оповестява и адресът, където е изхвърлен отпадакът: кръстовището на ул. " Родопски извор " и ул. " Майстор Миленко Радомирец ".

Под обявата на мъжа се развихря и полемика до какъв брой е прав, тъй като имало график за събиране на подобен тип боклуци. Ето и някои от горещите мнения на хората, взели присъединяване в разногласието:

" Така ще е, тъй като няма настоящо бунище в региона на София, на което да одобряват мека мебел и битови боклуци. Само Общината има право да ги изхвърля, нито една друга компания, нито с контейнери, нито с бусове. Така че са изхвърлени на точното място, има график за събиране на ЕГО и Общината би трябвало да си ги вдигнат. ", написа Даниел Антов

" Обаче такива боклуци, се изхвърлят в дните по график за събиране, а не на кой когато му падне! Общината не върви по задника на всеки, по тази причина са графиците! ", прецизира Лидия Генева.

Други консуматори допускат, че мебелите са оставени там, с цел да може някой, който има потребност от тях - да ги вземе, с цел да ги употребява.





В края на краищата резултатът става явен от мненията: един консуматор оповестява, че към този момент има подаден сигнал за случая пред институциите, отговарящи за това.







Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР