Възмутен от преизбирането на Атанас Атанасов начело на ДСБ, синята

...
Възмутен от преизбирането на Атанас Атанасов начело на ДСБ, синята
Коментари Харесай

Панчо Панайотов напусна ДСБ, след избора на ген. Атанасов

Възмутен от преизбирането на Атанас Атанасов отпред на ДСБ, синята легенда доктор Панчо Панайотов напусна партията.

" Уважаеми. Преди няколко месеца бях признат за член на ДСБ. Мотивът - да дам морална поддръжка, за промяната на този. Вече се обадих на шефа на дупнишкия клуб да ме отпише. Нямам никакво желание да се занимавам с недорасляци ", избухна във Facebook тогавашният наследник кмет на Дупница и герой против аленото държавно управление на Жан Виденов.

" Ако тези 200 индивида дружно с Цецка Бачева, решите, че е безсмислено да продължите там и решите да се сътвори същинска дясна партия. Истинска. Аз съм подготвен да се включа.

Както се подразбира, нито може да разчитате на моя глас, нито на никаква поддръжка. С ментета не работя, нито споделям. Много ви здраве ", продължи в обществената мрежа дупнишкият лекар.

Панайотов бе признат за член на ДСБ на 11 януари т.г.

Д-р Панчо Панайотов се прочу още като кмет на Дупница, когато по време на януарските митинги против Виденов през 1997 година направи укрепление на главната пътна артерия, свързваща града с други селища, с дървета и гуми.

Дупнишката укрепление прави прочут доктор Панайотов в цялата страна. Така той става депутат от синьото ОДС в 38-ото Народно заседание. Но подава оставка като народен представител на 11 октомври 2000 година

През март 2018 година инициира основаването на „ Дясна национална партия “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР