Възможното присъствие на други интелигентни цивилизации във Вселената винаги е

...
Възможното присъствие на други интелигентни цивилизации във Вселената винаги е
Коментари Харесай

Астрофизици разкриха как могат да миришат извънземните

Възможното наличие на други интелигентни цивилизации във Вселената постоянно е предизвиквало доста разногласия и спекулации. Учените и уфолозите желаят да знаят какво общо могат да имат пришълците с нас, какъв е типът и миризмата им. Между другото, малко хора са се замисляли за последното досега.

Клара Соуза-Силва, лекар по медицина в Масачузетския софтуерен институт, е уверена, че хуманоидите, в случай че съществуват, имат отблъскваща, неприятна миризма за хората. Такива заключения са направени след разбор на анаеробните среди на прилежащите планети.

Устройството на НАСА Curiosity да вземем за пример откри, че атмосферата на Марс е сходна по състав на газовете, които човек изпуска. Следователно тъкмо по този начин може да миришат марсианците.

Жителите на Титан, спътникът на Сатурн, излъчват по-лоши миризми: би трябвало да добавите бензин към миризмата на марсианската атмосфера. Извънземните от Уран като цяло могат да миришат на гнило.

Научните открития на Суза-Силва бяха показани в изданието „ Popular Mechanics “. Заслужава да се означи, че за извънземните хората също могат да бъдат неприятни във връзка с миризмата.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР