Възможността за връщане на задължителната военна служба в Сърбия, електронната

...
Възможността за връщане на задължителната военна служба в Сърбия, електронната
Коментари Харесай

Сърбия обмисля връщането на задължителната военна служба

Възможността за връщане на наложителната военна работа в Сърбия, електронната война и пазаруването на нови дронове е разискал през днешния ден президентът Александър Вучич с военното управление на страната, съобщи МИА.
След срещата Вучич съобщи, че е направено доста за подобряването на боеготовността и снабдяването с „ най-модерното оръжие и военно съоръжение ”.
 В Сърбия вкарват наложителна военна работа В Сърбия вкарват наложителна военна работа
Сърбия евентуално ще вкара още веднъж наложителна военна работа от идната година, написа през днешния ден в. “Сръбски телеграф “, добавяйки...
Тази година ще бъде отделено особено внимание на електронната война. Белград ще купи още радарни системи и дронове, даде обещание той.
Повдигнат е и въпросът за връщането на наложителната военна работа и е взето решение този въпрос да бъде подложен на необятна социална полемика.
Според Вучич, този въпрос има своите плюсове и минуси. Сред минусите е изчислението, че единствено за обектите и храната ще би трябвало да се изразходват над 8 милиарда евро годишно, а в допълнение ще би трябвало да се обезпечат и сред 1,2 до 1,8 милиарда евро за приходите на бойците.
Положителното в това предложение е, че някои гарнизони в обезлюдените места или дребните общини ще бъдат запълнени и животът там ще се върне.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР