Възможността за доставка на специализирана медицинска апаратура, в това число

...
Възможността за доставка на специализирана медицинска апаратура, в това число
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев обсъди възможност за доставка на медицинска апаратура с израелския си колега

Възможността за доставка на профилирана здравна инсталация, включително и респиратори, от Израел за България разиска в телефонен диалог президентът Румен Радев със своя израелски сътрудник Реувен Ривлин. Според интернационалните ранглисти Израел е преди всичко измежду нaй-бeзoпacнитe cтpaни в cвeтa във връзка с ковид предвид на своевременното използване на проби, диагностициране и даване на лекуване, означават от преслужбата на президента.

Българският държавен глава обърна внимание възходящото произвеждане на висококачествени респиратори в Израел и изрази интереса на страната ни за покупка на такава профилирана здравна инсталация.

Двамата президенти разискаха следствията от разпространяването на ковид, което продължава да се отразява отрицателно на здравето и благосъстоянието на хората в двете страни, и подчертаха нуждата от нараснало съдействие, обмяна на позитивен опит и взаимопомощ.

Президентът Радев благодари на своя израелски сътрудник за бързата реакция на посолството на Израел в България, което направи подаяние на медицински консумативи за Столичната община.

Изразена бе обща вяра, че в близко бъдеще ще бъде открит излаз от зародилата политическа обстановка в Израел и двете страни ще възобновят своето пълноценно и интензивно взаимноизгодно съдействие.

По време на диалога президентът Румен Радев изрази благопожелания към президента Реувен Ривлин и народа на Израел по случай огромния набожен празник Песах.

От своя страна израелският държавен глава изрече благопожелания към българския си сътрудник и православните жители на България във връзка идното отбелязване на огромния набожен празник Великден.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР