Възможността Apple да пусне AR oчила е вълнуваща за всеки

...
Възможността Apple да пусне AR oчила е вълнуваща за всеки
Коментари Харесай

AR очилата на Apple са почти готови

Възможността Apple да пусне AR oчила е вълнуваща за всеки софтуерен почитател, без значение дали сме от страната на Android, или тази iOS.

От години се приказва, че Купертино работи по сходна джаджа, а неотдавна оповестени данни от The Information сочат, че компанията е много покрай приключен артикул.

Става ясно, че стъклата - най-важната част от AR очилата, са подготвени да излязат от прототипната си фаза и да влязат в тестово произвеждане.
 Снимка 487816

Според изложените данни стъклата употребяват сходна технология на тази в 3D очилата, посредством която се основава чувство за в допълнение пространство и дълбочина.

Материалите, от които са направени въпросните стъкла към този момент не са известни, само че явно става дума за съставни елементи, формирани от доста и необикновено тънки пластове пластмасови покрития, слепени дружно.
 Apple, новият патент за сгъваем iPhone и какво разкрива той
Сгъваемият iPhone, който не е напълно сгъваем

Всичко е на равнище опити

С тяхното произвеждане е нагърбен дългогодишния сътрудник на Apple Foxconn Technology, а задачата в този момент ще е да е сътвори резистентен и равен индустриален развой на стъклата.
 Снимка 487815

Очакванията са, че до края на 2022 година Apple ще пусне личен AR хедсет, а през 2023 година ще забележим и олекотени AR очила, сходни на Гугъл Glass, само че надалеч по-способни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР