Възможностите за реализиране на проекти с помощта на китайски инвестиции

...
Възможностите за реализиране на проекти с помощта на китайски инвестиции
Коментари Харесай

С АЕЦ, пристанища и магистрали блазним китайския бизнес

Възможностите за осъществяване на планове благодарение на китайски вложения бяха разисквани на среща през днешния ден на министър-председателя Бойко Борисов с представители на бизнеса от азиатската страна. По време на диалога в общината в Бургас, в който взе участие и кметът Димитър Николов, акцент беше подложен върху автомагистрала „ Черно море “.

„ Много напредваме по автомагистрала Черно море “, означи министър председателят след срещата, като добави, че концепцията е тя по опция да се концесионира. „ Искахме да видят трасето и кметът да показа и своите капиталови планове “, добави Борисов, като означи, че интерес е проявен и към пристанищните зони. Обсъдена е и тематиката за вложения в АЕЦ „ Белене “.

Премиерът Борисов посочи, че за района би било добре, в случай че има директни полети от Китай до Бургас, които да се правят освен в границите на туристическия сезон. Министър-председателят добави, че през август ще стартира работата по обхода на Ахелой и уточни, че идната година най-важните прави ще бъдат подготвени и ще се облекчи трафикът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР