Възможностите за партньорство и китайски инвестиции обсъждаха в Бобов дол.

...
Възможностите за партньорство и китайски инвестиции обсъждаха в Бобов дол.
Коментари Харесай

Китай с интерес за инвестиции в Бобовдол

Възможностите за партньорство и китайски вложения обсъждаха в Бобов дол. На специфична среща китайска държавна делегация беше осведомена с естествените дадености на региона, както и с опциите за развиване на земеделие, индустрия и туризъм.

Бобов Дол

Китайски вложители да създават и преработват череши на територията на община Бобов дол, да бъде възобновено развъждането на копринени буби в миньорския град или да се построи цех за електрически автомобили. Това са част от предложенията на общинското управление, с които през днешния ден бяха осведомени представителите на провинция Хунан, най-голямата административна област в Китай.
Ивана Пехливанова, помощник в община Бобов дол: На територията на общината е допустимо да подновим пътя на коприната, тъй като този регион, в който има земеделска земя, може да създава черници и да се възобнови бубарството, с което бихме могли да използван вашите технологии за разработване на китайска коприна.
Според китайска държавна делегация районът предлага доста благоприятни условия за развиване на бизнес и задоволително квалифицирани чиновници.
Лий Джуанли, провинция Хунан: В нашата провинция има доста компании, които биха се заинтригували от опцията да развиват действия в областта на машиностроенето или земеделието на територията на община Бобов дол.
При вложения в Бобов дол, от общината дадоха обещание на китайските си сътрудници облекчения, свързани с локалните налози и такси, както и подпомагане при издаването на разнообразни разрешителни и документи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР