Възможностите за инвестиране в Стара Загора и региона“ беше темата

...
Възможностите за инвестиране в Стара Загора и региона“ беше темата
Коментари Харесай

Онлайн работна среща с представители на шведския бизнес в Община Стара Загора 

" Възможностите за вложение в Стара Загора и района “ беше тематиката на проведения през днешния ден в Община Стара Загора онлайн семинар. По време на събитието районът и изискванията за развиване бизнес бяха показани пред шведски компании от Росица Райкова, шеф на отдел " Инвестиции " в общинската администрация. Акцент беше подложен върху няколко бранша - осведомителни технологии, винопроизводство и автомобилостроене.
Беше показана и подробна информация за Община Стара Загора и района, а с опциите за вложение в Индустриална зона " Загоре “ представителите на бизнеса бяха осведомени от доктор Румяна Грозева, член на борда на шефовете на зоната и изпълнителен шеф на Агенцията за районно икономическо развиване (АРИР) - Стара Загора. 
 Николина Ангелкова разиска другарството сред България и Съединени американски щати с Херо Мустафа Николина Ангелкова разиска другарството сред България и Съединени американски щати с Херо Мустафа
За днешната онлайн среща на дипломат Херо Мустафа с парламентарната група за другарство със Съединени американски щати, заяви във Facebook ръководителят на година..
За развиването на локалните вложители и вероятностите за развиване от позиция на българския бизнес приказва Стефан Шоселов, член на работодателския клуб в Стара Загора и ръководител на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България за област Стара Загора. Участниците в семинара се срещнаха и с опциите за образование, предлагани от Тракийския университет. 
В срещата участваха и националният представител Радостин Танев, Валентин Стоев, консултант и началник работа " Търговско - стопански въпроси “ към Посолството на Република България в Стокхолм, Стефан Бенгтсон, ръководител на Шведско-българската комерсиална камара и представители на българския и шведския бизнес. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР