Възможностите за инвестиране в производство в региона обсъдиха днес представители

...
Възможностите за инвестиране в производство в региона обсъдиха днес представители
Коментари Харесай

Турски бизнесмени проучват Пловдив за инвестиране в производство

Възможностите за вложение в произвеждане в района разискаха през днешния ден представители на Асоциацията за междинен бизнес в турския град Бурса и заместник-кметът “Oбразование, бизнес развиване, европейски политики и интернационално съдействие " на Община Пловдив Стефан Стоянов.

В " Тракия икономическа зона " работят вложители от разнообразни страни, само че главните са от Европейския съюз. Сред водещите браншове са производството на части за автомобилната промишленост и машиностроенето. Над 75 хиляди са заетите в произвеждане в района, акцентира Стефан Стоянов. Той добави, че всяка година Община Пловдив изготвя и издава стопански разбори в помощ на евентуалните вложители.

Нашите индустриални зони са добре проведени и получават поддръжката на локалните управляващи, съобщи заместник-кметът на Пловдив Стефан Стоянов.

Гостите от Бурса задаваха въпроси, свързани с данъчната система в България, пазара на електрическа енергия и горива, ресурса от работни фрагменти и други тематики, свързани с евентуални вложения.

На срещата участваха кметът на Община Първомай Ангел Папазов и ръководителят на " Клъстер Тракия икономическа зона " Пламен Панчев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР