Възможно ли наистина да се изготви здравословно и разнообразно меню

...
Възможно ли наистина да се изготви здравословно и разнообразно меню
Коментари Харесай

Можем ли наистина да се нахраним само с 5 лв. на ден?

Възможно ли в действителност да се изготви здравословно и разнообразно меню с минимално средства? Това излиза наяве в последния епизод на уеб поредицата във Vbox7 –. Влогърът Цецо сподели и последния седми ден от предизвикването с бюджет на стойност 35 лева, в който показа повече от забавна закуска и типично българско ядене за вечеря.

Цецо е софтуерен влогър и създател на поредицата. Неговото всекидневие не се разграничава от това на всеки млад, градски човек и включва спорт, който изисква пълноценно и разнообразно хранене. Желанието на Цецо е да продължи да води този метод на живот без непотребни разноски и без да се постанова да изхвърля годна за приложимост храна. Затова и основната цел на уеб опита „ Да се нахраниш с 5 лева дневно “ бе да разберем може ли в действителност човек да се храни премерено и вкусно, без да разхищава средства. Цецо съумя да потвърди, че е това е изцяло допустимо да се реализира. Дори след привършване на опита, влогърът споделя, че му е останала не дребна част от продуктите, които е избрал за седемдневното си меню.

Единственият минус на сходен метод на хранене съгласно българина е неналичието на време. Хората са заети и не постоянно могат да отделят време, с цел да готвят по-често, а даже и да възнамеряват домакински обяд в офиса.

Можем ли да се храним разнообразно, пълноценно и вкусно с дребен бюджет, без да се лишаваме от качеството на храната, която консумираме? Какво умозаключение направи още Цецо, може да видите в последния епизод на поредицата

Вижте предизвикването във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР