Възможно ли е властите на европейските държави, покорни марионетки на

...
Възможно ли е властите на европейските държави, покорни марионетки на
Коментари Харесай

САЩ се готвят за война: До гибелта остава една секунда

Възможно ли е управляващите на европейските страни, покорни марионетки на Съединени американски щати, да се разсънят и да откажат да вземат участие в инсцениран спор?

Авторът, Пол Крейг Робъртс, е лекар на икономическите науки, някогашен зам.-министър на финансите в администрацията на Роналд Рейгън. Работил е като редактор и публицист за Wall Street Journal, списание Businessweek и осведомителната организация Scripps Howard News Service. По това време е и създател на непрекъсната колона в The Washington Times. Автор е на многочислени книги за най-големите проблеми на нашето време. Статията е оповестена в неговия блог и е преведена в съветската медия “Свободная пресса ”.

Отказът на Демократическата партия и на военно-разузнавателния комплекс да одобряват резултатите от президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, както и злоупотребата с тяхната власт да попречат на Доналд Тръмп да упражнява президентските си пълномощия, се явяват революционни стъпки, написа в своето есе Анджело Коудвил.
 Външният министър на Русия Сергей Лавров съобщи, че Москва няма да търпи унижения. Външният министър на Русия Сергей Лавров съобщи, че Москва няма да търпи унижения.
Американците в този момент са толкоз поляризирани, че те „ към този момент не споделят същите благосклонности и очаквания, те към този момент не се считат един за различен почтени, с цел да ги одобряват под внимание “. Коудвил упреква за това „ прогресивните “ и тяхната позиция за морално предимство, само че за мен няма значение кого той упреква. Аз упреквам и двете страни. По Конституцията и по нашите цивилен свободи „ консервативният “ републикански режим на Джордж Буш-син нанесе доста мощен удар.

Последствието от това беше превръщането на властта в оръжие, което стартира да се употребява против вътрешния зложелател. С други думи, единството бе разрушено. Отсъствието на единение улеснява ръководещата олигархия да осъществя своя веществен интерес за сметка на благосъстоянието на американския народ. Всъщност, необикновено е да забележим по какъв начин „ прогресивните “ влязоха в съюз с военно-разузнавателния комплекс, с цел да предотвратят нормализирането на връзките на Доналд Тръмп с Русия.

Провокациите против Русия, които не престават от дните на режима на Клинтън, доближиха невиждано равнище при неоконсервативните режими на Обама и Тръмп. Този спор, беше целеустремено инспириран и доста потребен за бюджета на военно-разузнавателния комплекс от 1 трилион $ годишно за сметка на увеличението на възможностите за нуклеарна война. Демонизацията на Русия, Путин, Китай и Иран е толкоз последна, като че ли нейната цел се състои в това да убеди Русия и Китай, че Вашингтон има намерение да стартира война.

За Русия решението на Тръмп да се отдръпна от Договора за унищожаването на ракетите със междинен и дребен обхват (ДРСМО) е доказателство, че се приготвя офанзива против Русия. Територията на Съединени американски щати е недостижима за ракетите със междинен обхват. Този контракт осигуряваше сигурност за Русия и за Европа, и по тази причина изказванията на Вашингтон за нарушаването на контракта от страна на Русия са неуместни. Единствената причина за излизането на Вашингтон от ДРСМО е да може да разположи ракети със междинен обхват в нуклеарния им вид на границата с Русия, което доста ще усили вероятността за триумф, в случай че Съединени американски щати нанесат първия удар против Русия.
 Договорът за унищожаване на ракети на къси и междинни дистанции е подписан от генералния секретар на Централен комитет на Комунистическа партия на Съветския съюз Михаил Горбачов и американския президент Роналд Рейгън на 8 декември 1987 година във Вашингтон. Договорът за унищожаване на ракети на къси и междинни дистанции е подписан от генералния секретар на Централен комитет на Комунистическа партия на Съветския съюз Михаил Горбачов и американския президент Роналд Рейгън на 8 декември 1987 година във Вашингтон.
Изглежда, че нито американският народ, нито медиите, нито Конгресът схващат това. Но руснаците обаче го схващат. Михаил Горбачов, който в миналото водеше договарянията по ДРСМО с президента Рейгън, установи това доста малко с изречението: „ Изглежда, че светът се готви за война “.

А това също е пределно ясно за съветските управляващи. Един почитан служител Андрей Белоусов съобщи: „ Да, Русия се готви за война, и аз удостоверявам това. Да, ние се готвим да защитим нашата татковина, нашата териториална целокупност, нашите правила и нашия народ. Ние се приготвяме за такава война “.

Самият Путин най-сетне откри някои по твърди думи. Страната, която ще нападне Русия, ще бъде унищожена. “ Те ще умрат като кучета и ще отидат в пъкъла “.

Демонизацията на Русия е част от демонизацията на Тръмп от страна на демократите и те употребяват за него обръщения като „ куклата на Путин “, „ сътрудника на Путин “ или, съгласно думите на някогашния шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренан, „ изменник “. Американският народ е прекомерно разграничен, с цел да се опълчи на спора с Русия. Този спор, служи единствено за задачите на военно-разузнавателния комплекс и на неоконсервативната идеология за международното владичество на Америка.

И защото е невероятно Русия да одобри американските ракети със междинен обхват на своята граница, войната е близка. Китай също вижда война на хоризонта. Председателят на КНР подреди на въоръжените си сили да се „ готвят за война “.

Безразсъдната и безотговорна политика на американските управляващи към Русия и Китай ще докара до нуклеарна война. Възможно ли е управляващите на европейските страни, покорни марионетки на Вашингтон, най-сетне да се разсънят и да откажат да вземат участие в спора, който Вашингтон инсценира. Ако не, тогава стрелките на часовника на „ Страшния съд “ демонстрират, че до гибелта остава единствено една секунда.

(Превод за „ Труд “ от съветски, оповестен в „ Свободная пресса “, Павел Павлов)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР