Възможно ли е отбор да има с шест точки повече

...
Възможно ли е отбор да има с шест точки повече
Коментари Харесай

Отбор от играчи без его: как Брендън Роджърс преобрази "Лестър"

Възможно ли е тим да има с шест точки повече от " Манчестър сити " след 16 кръга във Висшата лига, само че все пак да остава отвън светлината на прожекторите? Такава е обстановката с " Лестър ", който прави незабравим сезон дотук, само че попада в сянката на водача " Ливърпул ".

През уикенда " лисиците " записаха клубен връх със спечелването на осмата си поредна победа в шампионата. Тя ги остави на осем точки зад " Ливърпул " като най-близкия преследвач на алените.

Освен това " Лестър " има повече точки след 16 кръга, в сравнение с в незабравимия си шампионски сезон 2015-16. Тимът впечатлява с играта си в офанзива, само че може да се похвали и с най-хубавата отбрана в Англия, като е позволил единствено 10 гола.

Всичко това се добавя и от невероятния Джейми Варди, който се разписа във всеки един от последните осем мача.

Факторът Роджърс

" Едва ли някой е очаквал от нас да бъдем толкоз покрай върха след една трета от началото на сезона. Ние просто опитваме да играем нашия футбол, да се представяме по най-хубавия метод и да покачваме равнището си ", сподели мениджърът на отбора Брендън Роджърс след осмата поредна победа, пристигнала в неделя против " Астън Вила ".
.@LCFC set a new club record of 8⃣ successive top division wins
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР