Възможно ли е хирург-сухар да живее с две жени разкрива

...
Възможно ли е хирург-сухар да живее с две жени разкрива
Коментари Харесай

Лекар-сухар става двуженец

Възможно ли е хирург-сухар да живее с две дами разкрива най-новият български сериал, чиято премиера не трябва да изпускате през днешния ден от 21.00 часа по Българска национална телевизия. Млади и невтръснали артисти, естествени диалози-нещо рядко за родни сериали, красиви гледки от Бургас и не на последно място –ненатрапчив комизъм вършат от „ Аз и моите дами “ прелестно представление. В центъра на сюжета е Филип (Димитър Живков)- упорит, ерудиран, учтив и съвременен, само че принципен доктор, който избира чай пред ром и класическа музика пред една цигара с трева.



Кристина(Мария Сотирова), с която възнамерява да остарее, е освен млада и красива, само че и съвсем негово копие, като изключим паник офанзивите, които я тормозят при среща с властния й татко. На другия полюс е лудата купонджийка Мая (Христина Джурова). Тя е свободният дух, който Филип в никакъв случай не е вярвал, че би го привлякъл.



Тя е безспорната диаметралност на кротката и смирена Кристина. Тази искра бързо се трансформира в огън, който не може да бъде овладян и неизбежно води до сложни избори.

Коя от двете дами ще избере Филип, ще схванат ли те една за друга ще узнаем в края на февруари, когато сериалът завършва. Той ще се излъчва всяка сряда и четвъртък от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1 и е наложителен за феновете на смисленото кино.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР