Възможно ли е една от най-богатите и известни италиански фамилии

...
Възможно ли е една от най-богатите и известни италиански фамилии
Коментари Харесай

Кралете на лукса и скандала: мрачните тайни на семейство Версаче

Възможно ли е една от най-богатите и известни италиански семейства в миналото да спре да буди любознанието и интереса ни? Не и в случай че приказваме за именитото семейство Версаче – кралете на лукса, хубостта и абсурда.

Историята на една от най-големите фешън къщи в света не е просто история за неспирния напредък на богатите. И починалият Джани Версаче, и неговата сестра и наследница Донатела минават през тествания и доста компликации, с цел да се трансфорат в кралете на модата, които познаваме през днешния ден.

А попаднахме на вълнуващата биографична лента „ Модна къща Версаче “, която наблюдава трагичния път на Донатела, до момента в който се пробва да поеме контрола над компанията след жестокото ликвидиране на брат си.

Вижте цялостна информация за .

Само на 22 години, одеве изгубила обичания си брат, Донатела се сблъсква с отрицание, интриги и предубеждения, които я тласкат по рисковия път на зависимостите. И в случай че мислите, че нейната история е единствената мрачна загадка на Версаче, несъмнено грешите.

Биографичният филм „ Модна къща Версаче “, който можете да изгледате на един мирис в ТВ платформата на EON, несъмнено ще открехне завесата към един свят, който е какъв брой бляскав и хубав, толкоз и загадъчен, рисков и тъмен.

А в галерията описваме повече за някои от скандалните моменти, свързани със семейство Версаче от самото основаване на компанията, та чак до през днешния ден:
 Мрачните секрети на семейство Версаче  Мрачните секрети на семейство Версаче  Мрачните секрети на семейство Версаче  Мрачните секрети на семейство Версаче
Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете, на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове. Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР