Възможно ли е да се напием без да сме пили?

...
Възможно ли е да се напием без да сме пили?
Коментари Харесай

Пиян без да си пил. Възможно ли е?

Възможно ли е да се напием без да сме пили? Учени от разказват случай на мъж от Пекин, чийто проучвания го удостоверяват.
Щамовете на чревната бактерия Klebsiella pneumonia могат да причинят интоксикация при хората даже без да пият алкохол, оповестява списание „ Cell Metabolism “.
Регистрираният случай на пациент от Пекин е следният: Мъжът постоянно бил пийнал, само че употребявал единствено сладки питиета. Черният му дроб бил инфектиран, сходно на пияч, и съдържал непотребна лой, написа 24СМИ.
Това събитие се назовава „ синдром на автоферментация “ или „ синдром на вътрешната пивоварна “.
В този случай нарушаване в резултат на такава реакция може да аргументи остатък от гъбички, сходни на дрожди, в червата.
Китайските лекари не са записали дрождите, само че са открили, че броят на чревните бактерии от типа Klebsiella pneumonia е 900 пъти по-голям, в сравнение с при здрави хора.
Медиците не очаквали бактериите да създават толкоз доста алкохол. Според тях, когато организмът не може да се оправи с него, се стига до мастно чернодробно заболяване (NAFLD). Това може да се случи даже в случай че човек не е докосвал алкохол, акцентират те.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР