Възможно ли е да получите 33 глоби за шофиране без

...
Възможно ли е да получите 33 глоби за шофиране без
Коментари Харесай

Този мъж си купи винетка, но с изненада установи, че има 33 глоби на стойност 10 230 лева!

Възможно ли е да получите 33 санкции за шофиране без винетка, а да сте си купили такава? Оказва се - да. За куриоза алармира водач до bTV, а повода е софтуерен проблем в ТОЛ системата.

Архитект Милан Рашевски постоянно пътува отвън София. Редовно си купува годишна винетка, само че изненадващо стартират да валят санкции за неналичието на такава. Получава 33 на обща стойност 10 230 лева

" Карах с безусловно чиста съвест към 3 месеца, като в следствие ревизирах, че в интернет страницата на БГ ТОЛ има механически проблем “, показа той.

Опитваме се дружно да му купим винетка онлайн. Натъкваме се на чудноват софтуерен проблем. Тъй като е живял в чужбина, когато вкара имейла си, автоматизирано се трансформира полето на страната, в която е регистриран автомобилът.

Председателят на " Агенция пътна инфраструктура “ Иво Иванов изясни, че ще бъде направена инспекция. Иванов добави, че доста водачи не получават уведомление за нарушавания, защото би трябвало да дават телефон или имейл за връзка.

" Тогава недоволството беше, че крайният консуматор не желае да си оставя персоналните данни “, изясни ръководителят на АПИ. Арх. Рашевски съди агенцията и има извоювано дело. Предстои му развой и за всяка една от останалите над 30 санкции.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР