Възможно ли е да има допирни точки между ГЕРБ и

...
Възможно ли е да има допирни точки между ГЕРБ и
Коментари Харесай

Има ли допирни точки между ГЕРБ и ПП?

Възможно ли е да има допирни точки сред ГЕРБ и Политическа партия. Връчването на мандата на “Продължаваме Промяната” с оферти за министър председател Асен Василев разясниха основният редактор на “Дневник” Велислава Попова, политологът Петър Чолаков и социологът Евелина Славкова.

“Виждаме, че по някои позиции те доста мощно си съответстват с ГЕРБ сега, като изгонаването на съветските дипломати и РСМ”, счита Попова. “Ходовете и диалозите през идващите дни ще са интересни”, сподели още тя.

“Кирил Петков повтори, че Бойко Рашков ще бъде препоръчан за началник на Антикорупционната комисия, на този стадий може би това значи, че той няма да бъде номиниран за министър на вътрешните работи.Това е забавно, тъй като е едно от негласните условия на ГЕРБ”, разясни Попова.

Петър Чолаков и Евелина Славкова също разясниха опозицията.

Според Чолаков “самата позиция на ГЕРБ по отношение на изгонването на съветските дипломати не е хомогенна. Целта е да се харесаме и на едните, и на другите. Това е особено за ГЕРБ”.

“Съвсем естествено е опозицията, в лицето на ГЕРБ, да желае да вземе властта. Интересният миг е дали няма да има някаква игра на кворумм тъй като ГЕРБ няма да поддържат това държавно управление очевидно, най-малкото тъй като точно то арестува техният водач. Въпросът е кой има интерес да ръководи в рецесиите, които сега се случват. Дори и опозицията не желае властта в този момент”, счита социологът Евелина Славкова.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР