Възможно е ураинският самолет, паднал в Иран, да е бил

...
Възможно е ураинският самолет, паднал в Иран, да е бил
Коментари Харесай

Западни лидери: Има данни, че украинският самолет е бил свален от ракета

Възможно е ураинският аероплан, паднал в Иран, да е бил преднамарено свален от ракета земя-въздух. Това обявиха поредно канадският министър председател Джъстин Трюдо и английският му сътрудник Борис Джонсън. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп към този момент изрази сходни съмнения.

Говорител на иранското държавно управление изрази страдание, че някои медии въодушевено са популяризирали манипулативни информации.

Междувременно стана ясно, че Техеран ще позволи задгранични специалисти да се включат в следствието, което ще се управлява от иранската авиационна работа.

Националното ръководство за сигурност на превоза на Съединени американски щати удостовери, че е известено от иранска страна да взе участие в следствието на злополуката на украинския аероплан.

Техеран изрази подготвеност в него да бъдат включени представители и на страните, които са изгубили свои жители в злополуката.
 Американски медии: Иран е свалил по неточност украинския аероплан Американски медии: Иран е свалил по неточност украинския аероплан
Иран е свалил простъпка украинския аероплан, който се разруши през вчерашния ден покрай Техеран със 176 пасажери на борда, оповестяват американски медии. Американски оф...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР