Възможно е сделката за покупката на американските изтребители Ф-16 да

...
Възможно е сделката за покупката на американските изтребители Ф-16 да
Коментари Харесай

Производителят на F-16 обяви: Може да има сделка с България до 9 месеца

Възможно е договорката за покупката на американските изтребители Ф-16 да бъде финализирана в идващите 6 до 9 месеца . Това сподели в особено изявление за Канал 3 шефът в " Локхийд Мартин”, Джеймс Робинсън.
Той даде първото си обстойно изявление , откакто през вчерашния ден Народното събрание даде зелена светлина на договарянията за закупуването на F-16.
" Доколкото ми е известно, държавното управление на Съединени американски щати е готово да стартира срещи с това на България. Сроковете ще се решат от тях, само че процесът няма да отнеме години, а месеци.
Разбира се, ние сме отсреща да ги подпомогнем и се надяваме да имаме договорка в идващите 6 до 9 месеца, допустимо най-скоро ", разгласи Джеймс Робинсън.
Веднага щом договорът бъде подписан, ще стартираме да поръчваме частите и съставените елементи за F-16.
Поддръжката на бойните самолети ще се случва тук, в България, от военновъздушните сили на страната, няма да има произвеждане, само че по поддръжката ще търсим благоприятни условия с близки страни и локалната промишленост.
Хората, които ще поддържат изтребителите и водачите ще бъдат подготвени в Съединени американски щати . Това ще се случи година, година и половина след подписването.
Надяваме се, че точно български водачи ще летят с тях при идването им в страната , съобщи той.
Според Робинсън, който имат богат опит като водач, тези бойни самолети са най-хубавото, което се създава сега.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР