Възможно е поскъпване на британските стоки, които внасяме у нас

...
Възможно е поскъпване на британските стоки, които внасяме у нас
Коментари Харесай

След брекзит: Глад за митничари и поскъпване на британските стоки

Възможно е повишаване на английските артикули, които внасяме у нас и апетит за митнически чиновници. Това са единствено част от следствията от брекзит.

Андрю отваря този магазин единствено за обичайни британски артикули преди три години. Те могат да нарастнат, в случай че Европейският съюз вкара мита върху продуктите.

И по този начин, в случай че един шоколад коства 3,50, то може да скочи на 4 лева, изяснява Андрю.
Тереза Мей още веднъж ще търси единодушие за съглашението за брекзит Тя би трябвало да показа пред Народното събрание нов проект за овакантяване на Евросъюза до 21 януари
Според анализатори, ние българите би трябвало да се вълнуваме повече от икономическото положение на Европейския съюз, с който оставаме, в сравнение с от решенията на Острова, с който се разделяме.

Андрей Георгиев, финансов анализатор, показва като образец последните вести, че икономическото развиване на Германия се забавя, даже и мненията, че навлиза в криза.

Брекзит ще докара и до физически граници и митниците ще назначават всеобщо нови чиновници, споделя известната преводачка Мариана Хил.

„ Ако излезе Англия от митническия съюз, пътувайки за Лондон, можем да купуваме на ниска цена алкохол и цигари от безмитните магазини”, отбелязва преводачката Мариана Хил.

А Андрю, който е последовател на брекзит, споделя, че родината му и различен път е била на кръстопът - и е оживяла.

„ Толкова комплицирана конюнктура сме имали и преди епохи, когато Хенри Осми реши, че Англия би трябвало да напусне лоното на Католическата църква”, показва Андрю.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР