Възможно е първата ни ракета Григор Димитров и Никол Шерцингер

...
Възможно е първата ни ракета Григор Димитров и Никол Шерцингер
Коментари Харесай

Никол и Гришо раделени! Шерцингер сама захранва слуховете чрез социалните мрежи

Възможно е първата ни ракета Григор Димитров и Никол Шерцингер да са се разделили след 2-годишна връзка, оповестяват непознати медии, представени от уеб страницата Celebrity Insider.

40-годишната певица сама зарежда слуховете посредством обществените мрежи, като разгласява мистериозни цитати. На 9 юли тя написа в инстаграм: " Аз съм обич. Аз си заслужавам. Аз съм изобилна. Аз съм обичана. Аз съм магия. Аз имам значение ". На идващия ден тя е разгласила откъс от библията: " Обичах те и в най-тъмните ти моменти ".

Източник на Celebrity Insider е удостоверил, че двамата обмислят разлъка , само че към този момент това не е доказано от представители на двойката.
Певицата и тенисистът не приказват доста за връзката си. В изявление за изданието " Мистър Портър " предишния месец, Димитров сподели, че той и Никол постоянно се пробват да балансират натоварения си график. Той споделя, че това в никакъв случай не е било елементарно и е обяснил, че е по-лесно за нея да върви на местата, където той тренира, само че той няма опция да я посещава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР