Възможно е партньорите в малката коалиция – ВМРО, НФСБ и

...
Възможно е партньорите в малката коалиция – ВМРО, НФСБ и
Коментари Харесай

Каракачанов за малката коалиция: Може да сключим индивидуални споразумения с ГЕРБ

Възможно е сътрудниците в дребната коалиция – Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и „ Атака”, да преминат към самостоятелни съглашения с ГЕРБ за поддръжка на държавното управление. Това разгласи пред публицисти водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Вчера водачите на трите обединения – Валери Симеонов , Красимир Каракачанов и Волен Сидеров , се събраха на съдружен съвет в Народното събрание. Съветът се провали, откакто от „ Атака” желаеха медиите да участват на диалозите, а НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация напуснаха.
Скандал на съдружния съвет: „ Обединени патриоти ” оповестиха разпадането си Според Красимир Каракачанов такава коалиция на съществува към този момент
„ Вярно е, че по този начин обединението не може да продължава. Всъщност, тя от няколко месеца не съществува. Няма разговор, има саботажи, има офанзиви от страна на един от водачите в обединението против останалите две политически обединения. Има изявление на откровени неистини и обидни квалификации. Така няма да продължава, аз в такава коалиция няма да вземам участие “, разяснява още Каракачанов.

Попитан за опциите сътрудниците от дребната коалиция да се схванат между тях, Каракачанов попита медиите дали през вчерашния ден са останали с усещане, че водачът на Сидеров има предпочитание да се схваща с някого.
Волен Сидеров: Не виждам смисъл да оставам в този парламент Бях заменен като ръководител на парламентарната група на Обединените патриоти с машинация, твърди водачът на „ Атака ”
„ Като го гледате от четири месеца по какъв начин сипе ругатни, обидни квалификации и неистини във връзка с мен, на другия ми сътрудник – Симеонов, на господин Джамбазки, на Вътрешна македонска революционна организация, защо схващане става дума, и какъв е смисълът да продължаваме да си приказваме по този начин”, съобщи вицепремиерът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР