Възможно е конституционно правителство - с кратък хоризонт, да успокоим

...
Възможно е конституционно правителство - с кратък хоризонт, да успокоим
Коментари Харесай

Даниел Митов: Възможно е конституционно правителство, за да не управлява Радев

Възможно е конституционно държавно управление - с къс небосвод, да успокоим малко ситуацията, да отнемем опцията президентът Радев да ръководи, коментира Даниел Митов от ГЕРБ пред Българска национална телевизия.

Имаме упоритостите да успее първият мандат. Мария Габриел непрестанно води диалози, сподели той.  Варианти постоянно ще се намерят, въпрос са целите, отговори Митов на въпрос дали са ясни имената на министрите.

Това разделяне сред първи и втори мандат ми е доста необичайно. Има причина да не се случват държавни управления с втори мандат. Когато на една партия й се дава мандат тя е длъжна да прояви мъдрост и зрялост, сподели Митов и изясни, че съгласно него ГЕРБ демонстрира тъкмо това.

Ако се стигне до съглашение, ще се стигне и до профила на самите министри, сподели още Митов.

По думите му страната се намира в доста съществено състояние. 

Вторият мандат не е даден, че да разсъждаваме върху него. Разговорът през днешния ден е в посока по какъв начин тъкмо, откакто сме извървели пътят на управническа стратегия. Не затваряме вратата, сподели той за диалози с ПП-ДБ.

Нашата позиция постоянно от доста време насам е правосъдна промяна, ще подкрепим механизъм за надзор на основния прокурор, изясни Митов.

На въпрос дали чака огромни разкрития от Иван Гешев, Митов сподели: Какви огромни разкрития?! Нищо не мога да чакам. 

Ако я караме по този начин, може да стигнем до още по-сериозни проблеми. Изисква се да се разберем за държавно управление, дали експертно, или с лимитиран небосвод, изясни Митов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР