Възможно е Джок Полфрийман да не излезе на свобода, въпреки

...
Възможно е Джок Полфрийман да не излезе на свобода, въпреки
Коментари Харесай

Полфрийман няма паспорт, може да не излезе

Възможно е Джок Полфрийман да не излезе на независимост, макар решението на Софийския апелативен съд (САС) за предварителното му условно освобождение. Българска национална телевизия заяви, че австралиецът няма годен паспорт, защото не е възобновил документа си за идентичност.

По тази причина най-вероятно затворническите управляващи ще би трябвало да предадат Полфрийман на Дирекция " Миграция " към Министерство на вътрешните работи и той да бъде настанен в някое от профилираните заведения за противозаконни мигранти.

Калин Калпакчиев дължи отговор за претекстовете за предварителното освобождение на Джок Полфрийман, сподели в това време в Народното събрание националният представител от ГЕРБ Красимир Ципов.

Ципов добави, че като правист няма по какъв начин да разяснява решение, чиито претекстове не са произнесени и не са видени безусловно от никого, само че като жител счита, че ръководителят на този състав Калин Калпакчиев най-малкото дължи отговор на околните на убитото момче и да обясни доста добре какви са били претекстовете му при произнасянето на това правосъдно решение.

„ Нормалната процедура в тези проблеми е, когато остават една, две или най-много три години до приключване на присъдата да се взимат такива сходни решения. Много е забавно дали Съюзът на съдиите, чийто ръководител е уважаваният арбитър Калпакчиев по какъв начин ще се произнесе по такова решение, защото публичните реакции са ясни – хората са възмутени. Близките на убитото момче чакат отговор за това какви са били претекстовете в случай, че самият Джок Полфрийман съобщи при произнасянето на присъдата, че българският съд е подкупен “, добави още Ципов.

Той задочно запита арбитър Калпакчиев и какъв ще бъде отговорът му на това изказване на Джок Полфрийман.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР