Възможно е да се гарантира победата на справедливостта, когато всички

...
Възможно е да се гарантира победата на справедливостта, когато всички
Коментари Харесай

Зеленски настоява: Всички виновни за терора бъдат подведени под отговорност

Възможно е да се подсигурява успеха на справедливостта, когато всички отговорни за терора бъдат подведени под отговорност, като всеки ден се усилва натискът върху държавата-агресор.

Това сподели във видеообръщение украинският президент Володимир Зеленски, представен от " Укринформ ".

" По предварителни данни на нашите военни тези две ракети са били изстреляни по Кривий Рог от територията на краткотрайно окупирания Крим, от региона на Джанкой. Това още веднъж и още веднъж потвърждава, че за сигурността на нашите градове, за отбраната на естественият живот на украинците и нашите деца, нашата войска би трябвало да има задоволително далекобойни оръжия, задоволително средства, с цел да победи терористите. Санкционният напън на света против Русия заслужава доста увеличение ", сподели той.

Държавният глава сподели, че в този момент има от ден на ден и повече открита информация, в това число следствия на публицисти, за това по какъв начин една терористична страна заобикаля световните наказания и получава сериозни съставни елементи за производството на оръжия. По думите му Украйна неведнъж е предоставяла такава информация на своите сътрудници в режим на секретност.

" Трябва да действаме дружно. Значително усилване на глобите против тероризма. Значително ограничение на каналите за доставка на сериозни съставни елементи за произвеждане на ракети в Русия. И би трябвало да отговорим с увереност - решителност да снабдим Украйна с нужните модерни оръжия, в това число ракети с огромен обхват, с цел да можем да премахнем тази терористична опасност, която Русия основава против нашия народ, против нашите деца ", сподели Зеленски.

Той означи, че макар всеки съветски гнет и опити за изнудване на света, " нашата групова мощ - на всички в света, които ценят живота - е задоволителна, с цел да победим злото ".

" Не единствено можем да победим терористичната страна, само че можем също по този начин да подсигуряваме, че справедливостта спечелва. Когато всички виновни за терора бъдат подведени под отговорност. Но за това би трябвало да увеличим нашето съдействие и напън върху агресора всеки ден, всяка седмица, всяка месец. И благодаря на всички по света, които вършат тъкмо това! " той добави.
 Украйна е отвоювала 15 кв. км за седмица, тежки боеве край Купянск и Лиман Обновена
Украйна е отвоювала 15 кв. км за седмица, тежки боеве край Купянск и Лиман

Киев си е върнал общо към 250 кв. км територия

Рано на 31 юли руснаците удариха Кривий Рог с две балистични ракети, ориентирани към жилищна постройка и образователно заведение. Шестима души, в това число десетгодишно момиче, бяха убити при нападението, а 75 души, в това число шест деца, бяха ранени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР