Възможно е да попаднем в какви ли не ситуации по

...
Възможно е да попаднем в какви ли не ситуации по
Коментари Харесай

Експерти обясниха какво да направим, ако попаднем на "хотел на ужасите"

Възможно е да попаднем в какви ли не обстановки по време на лятната ни почивка. Но всеки проблем има решение!

Какви са правата ни и по какъв начин да постъпим?

"Попадаме на случаи, в които обектът е категоризиран като фамилен хотел или като къща за посетители, а се популяризира като хотел. Това не е правилно, защото неслучайно Наредбата вкарва разнообразни типове обекти и степени на категоризация и съответните условия, с цел да може даден туристически обект да получи този тип и тази категория”, изяснява ръководителят на КЗП Димитър Маргаритов.

По думите му все по-рядко се среща даването на туристическа услуга в некатегоризирани обекти, за разлика от минали години, когато това е било честа процедура. „ Независимо от това по кое време отиват на море – в средата на юни, началото на август или в края на септември, туристите би трябвало да получат едно и също качество на обслужването”, безапелационен е Маргаритов.

Той моли към търговците да не се изкушават да смъкват качеството на предлаганите от тях туристически услуги и да държат летвата високо до самия завършек на сезона.

Ето препоръките на специалистите от Комисията за отбрана на потребителите за едни от най-често срещаните обстановки при използването на туристически услуги през лятото - на pochivka.blitz.bg!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР