Възможно е да има трета жертва на Пламен Шляпашки -

...
Възможно е да има трета жертва на Пламен Шляпашки -
Коментари Харесай

Потенциална трета жертва на един от убийците от Негован

Възможно е да има трета жертва на Пламен Шляпашки - един от убийците от Негован. Близките на мистериозно умряла стара жена подозират, че тя е станала жертва негова жертва, съобщи NOVA.

Става въпрос за 85-годишната Цветанка Стоянчева, чийто апартамент в столичния квартал „ Гео Милев ” бил продаден при съмнителни условия на Петър Петров от Радомир, а прокурист е бил точно Пламен Шлапашки, който дружно с Георги Начев направи признания за бруталното двойно ликвидиране край Негован.

„ Майка ми умря на 17-ти септември 2018 година На 7-ми септември ми се обадиха от 1-во Районно ръководство и ми споделиха, че майка ми е паднала сред някакви коли. На място е отишла полиция. Закарали са я в болница. Там ми споделиха, че майка ми е с инсулт в реанимация. Няколко дни лекарите се бореха за живота й, по-късно тя умря ”. Това описа пред NOVA дъщерята на умрялата жена - Валентина Зашева. Тя споделя, че малко преди гибелта си нейната майка е изтеглила от сметката си 70 000 евро от продадена земя, тъй като не е имала доверие в банките.

Тя споделя, че майка й е живяла в жилището с една от нейните сестри, която страда от деменция, като разяснява, че старата жена също е имала здравословни проблеми и от време на време не е знаела къде се намира и не е разпознавала хората.

„ Опитахме се да платим тока на жилището и по този начин разбрахме, че в действителност той е продаден на 27-ми юни 2018 година ”, описа още дъщерята на умрялата.

По нейните думи майка и се среща с Шляпашки чрез огромната й сестра Мая. Двамата са били сътрудници в Техническия университет, където Мая работи като чистачка. Тя загатва, че жилището има потребност от ремонт, при което двете дами наемат Шляпашки като бояджия. Той стартира да им извършва дребни поръчки, след което внезапно парите изчезват от жилището. Впоследствие се оказва че и жилището е продадено, споделя Зашева.

„ Подадохме тъжба навреме за възможна имотна машинация. Заведена е полицейска инспекция, формирано е досъдебно произвеждане, сега казусът се проверява ” съобщи юрист Виктор Димитров, като добави, че умрялата жена  е упълномощила трето лице да продава жилището на който той откри за добре.

„ Завели сме гражданско дело, с което оспорваме покупко-продажбите, защото дамата не е била добре здравословно ”, споделя още той.

По думите му, околните на мистериозно починалата стара жена желаят ексхумацията й, с цел да се открият обстоятелства и условия, които имат значение за това дали е имало някакви субстанции в кръвта й.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР