Възможно е да има корекция на тол системата, ако до

...
Възможно е да има корекция на тол системата, ако до
Коментари Харесай

Аврамова: Възможна е корекция на тол таксите през юни, ако няма достатъчно приходи

Възможно е да има промяна на тол системата, в случай че до 1 юни се види, че няма задоволително доходи. Това съобщи пред Българска национална телевизия районният министър Петя Аврамова.
Системата започва от 1 март с най-ниските ставки и на-малкия обсег в Европа. Според районният министър отстъпките, направени от страна на страната са задоволително, макар че браншът недоволства. Превозвачите смятат, че даже с намаляването на таксите търсената последна цел - а точно заложените в бюджета 450 милиона лв., ще бъде реализирана. Аврамова обаче отхвърли да разяснява дали това е по този начин.

По думите и районното министерство ще следи обстановката с тол системата в първите три месеца след нейното пускане. Ако се види, че събираните такси не са задоволителни, евентуално е поправяне на размера.

" Не разбирам ролята на опозицията да търси във всеки един работен проблем скандал и да насажда напрежение ", безапелационна беше Аврамова.

" Доверявам се изцяло на всички, които работят по тази система. Заставам зад тях. Експертите твърдят, че системата е в техническа подготвеност ", съобщи Аврамова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР