Възможно е да бъде изпратен в психиатрична клиника след медицинска

...
Възможно е да бъде изпратен в психиатрична клиника след медицинска
Коментари Харесай

Това Променя Всичко, Още По-Страшно Е! Истината За Убийството На Меди И Касапина Кирил Е Умопомрачителна

Възможно е да бъде изпратен в психиатрична клиника след здравна експертиза. Адвокатът на Челебиев към този момент отхвърля всякаква информация за подзащитния си. Основната версия е за битов скандал, който приключил с ликвидиране на бременната Меди.

Историята е отразена и в английския таблоид „ Сън “ в публикация със заглавие “ Facebook Ромео упрекнат за убийството на приятелката си “. В нея се споделя по какъв начин Кирил непрекъснато качвал фотоси на двамата по какъв начин са доста влюбени и се обичат.

Цитират се и разкази на служителите на реда, които са намерили натрупа. Според тях мястото на престъплението изглеждало като „ кървава баня “.

Униформените отишли там след сигнал от другар на двойката, който споделил, че „ нещо не е наред “ сред двамата, написа Трафик нюз. „ Той ни описа за събитията сред двамата. На базата на тези показания, ние взехме решение, че би трябвало да претърсим жилището им неотложно “, споделя представителят на прокуратурата Томас Хаубергер.

Близките на Кирил до последно не имаха вяра, че той може да е протегнал ръка на жена си, в която бил безумно влюбен и с неспокойствие чакал първата им рожба. Челебиев е израснал и учил в Стамболийски, където живял с майка си, която е разведена. Мъжът е работил в Пловдив преди да замине със брачната половинка си в Германия.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР