Възможно е човек да се чувства много добре, да бъде

...
Възможно е човек да се чувства много добре, да бъде
Коментари Харесай

Зловещ Сигнал На Тялото, Случва Се На Толкова Българи! Ако Видите Това, Незабавно Отидете На Лекар!

Възможно е човек да се усеща доста добре, да бъде деен, и ненадейно да почине от сърдечен удар!

Затлъстяване, тютюнопушене и затънал метод на живот – това са главните врагове на сърдечно-съдовата система на организма. Но сърдечните проблеми могат даже изпреварват тези проявления, които в действителност са значима причина за проблеми със сърцето.Бъдете в добра форма и не забравяйте да се грижите за здравето на вашия организъм! Той постоянно ще ви каже какво да извършите, с цел да подобрите здравето си – просто би трябвало да слушате деликатно. След като прочетете публикацията до дъно, може да разкажете за този значим тест и на приятелите си, както и да накарате околните ви да се тестват.

Има един обикновен тест, който ще ви помогне да узнаете дали сърцето ви е крепко! След като сами ревизирате какво е положението на сърдечно-съдовата система, може да сте наясно дали би трябвало или не би трябвало да се притеснявате.

Как да извършите теста?

Седнете на пода и изпънете добре краката си напред. Дръжте пръстите на краката повдигнати. Протегнете ръката си напред и докоснете върховете на пръстите на краката си. Ако го направи с лекост, може да се каже с убеденост: сърдечно-съдовата система работи без непотребен стрес и непълнота, а сърдечните болести ще стоят надалеч от вас!

Ако тялото не е задоволително гъвкаво, най-вероятно, че при вас към този момент са налице първите проблеми със сърцето. Хората имат проблеми с гъвкавостта, когато нещо с кръвоносните съдове не е наред. Причина за това може да бъде и това че кръвоносните съдове имат потребност от пречистване. В тази група от хора, които имат проблеми с гъвкавостта и мъчно допират пръстите на краката си, са налице циркулаторни нарушавания, заради неналичието на колаген, който прави кръвоносните съдове и ставите еластични и млади.

Твърдите, бавноподвижни, сковани мускули на гърба и краката демонстрират директен път към кардиолога! Започнете да се разтягате всеки ден, променете диетата и обезателно се консултирайте със експерт.

Бъдете в добра форма и не забравяйте да се грижите за здравето си! Наблюдавайте тялото – то постоянно ще ви каже какво да извършите, с цел да го подобрите – просто би трябвало да слушате деликатно!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР