Възможните обръщения на украинските власти към САЩ с молба за

...
Възможните обръщения на украинските власти към САЩ с молба за
Коментари Харесай

Русия: Украйна допусна огромна грешка

Възможните обръщения на украинските управляващи към Съединени американски щати с молба за разширение на глобите против Русия са огромна неточност, написа на своята страница във Facebook формалният представител на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова, представена от ТАСС.

Както подсети дипломатът, по-рано медиите оповестиха, че новият шеф на администрацията на президента на Украйна Андрей Богдан е разказал за обръщението на Володимир Зеленски към Съединени американски щати с апел за въвеждане на спомагателни ограничаващи ограничения по отношение на Русия в отговор на това, че тя е пренебрегнала препоръчаните от Киев начинания и съответно тези за освобождението на арестуваните след случая в Керченския проток украински моряци, съобщи организация " Фокус "

„ Ограничителните ограничения не са влияли и не въздействат на взимането на решения от Русия. Причините са разяснявани неведнъж от съветското управление – обърна внимание Захарова. – Обръщението към Съединени американски щати (ако е имало такова) с молба за въвеждане на „ спомагателни ограничаващи ограничения “ за разрешаване на обстановката със арестуваните украински моряци е неточност. Голяма неточност “. Както означи формалният представител на съветското Министерство на външните работи, в хода на диалога си с публицистите, Богдан е декларирал, че Киев ще се придържа политиката на „ моркова и тоягата “ във връзка с Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР