Възможни са промени в плановете на отдавна обявената широкомащабна украинска

...
Възможни са промени в плановете на отдавна обявената широкомащабна украинска
Коментари Харесай

Изтичане или умишлено изпускане: Защо в мрежата се появиха тайните планове на ВСУ

Възможни са промени в проектите на от дълго време оповестената широкомащабна украинска атака. Това се дължи на появяването в мрежата на секретни документи по отношение на присъединяване на Съединени американски щати във образуването и въоръжаването на нови бригади от въоръжените сили на Украйна, предопределени за нахлуване. Скандалът доближи равнището на главните американски медии, написа New York Times. Според специалисти информацията за приключване на данните може да е умишлена дезинформация.

Като цяло обстановката с украинското нахлуване стартира да наподобява на анекдот. От началото на годината за него приказват и в Киев, и във Вашингтон, и в Брюксел. Официално беше оповестено образуването на три нови армейски корпуса на Въоръжените сили на Украйна, наброяващи 75-100 хиляди души, въоръжени със западна техника. Приблизителното време на офанзивата беше планувано - напролет, незабавно щом земята изсъхне. Това е към средата на април.

Но в края на март осведомителният дневен ред стартира да се трансформира. Отначало в Киев започнаха да приказват не за пролетната атака, а за пролетно-лятната. Има изказвания на Зеленски, че западните оръжия за нахлуване се забавят.

Тогава представители на канцеларията на украинския президент и Министерството на защитата на Украйна желаеха чиновници от всевъзможен сан да спрат всички обществени диалози за идната атака. за какво стана по този начин

И в този момент абсурдът с " приключването " на данни. За какво тъкмо става въпрос в тези документи? За тайния проект на Съединени американски щати и НАТО за подготовка и съоръжение на девет бригади от въоръжените сили на Украйна за пролетното нахлуване. Документите са от началото на март 2023 година

Наименувана е числеността на новите обособени механизирани бригади: 21-ва, 32-ра, 33-та, 37-ма, 47-ма, 117-а, 118-а, както и 46-та обособена аеромобилна бригада и 82-ра обособена десантно-щурмова бригада.

Срокът за готовността на шест бригади е до 31 март, а на още три – до 30 април.

Числеността на една бригада е 3-4 хиляди военнослужещи. Това значи, че в ударния пестник ще има към 27-36 хиляди души. Това, несъмнено, не са заявените 100 хиляди, само че също доста.

Изброени са западните оръжия на тези бригади: 253 танка, 381 верижни бойни машини, 480 колесни бронетранспортьора, 147 артилерийски оръдия, както и 571 бронирани високопроходими машини HMMWV.

Посочва се също, че Киев приготвя още три бригади. Изводът е следният: в случай че проектът на Киев бъде изпълнен, до май Въоръжените сили на Украйна ще бъдат подготвени за нахлуване със сили от 12 бригади.

Съгласете се, скъпа информация за нашето СВО командване. Въз основа на тези данни можете да съставите собствен личен проект за отбиване на офанзива, систематизиране на силите и разпределение на запаси. Вярно е, в случай че може да се има вяра на оповестените данни. И в това има подозрения.

Американското разузнаване постоянно употребява централните медии, с цел да подмятна нужната информация или по-скоро дезинформация. В този случай е допустимо те да желаят да заблудят съветското командване по отношение на момента на започване на настъплението на въоръжените сили на Украйна.

Най-вероятно Въоръжените сили на Украйна няма да чакат до май. Ще стартират по-рано. Освен това на юг бързо се затопля и земята изсъхва.

Дезинформацията може да се отнася и до посоката на удара. Например военният сътрудник Александър Коц счита, че въоръжените сили на Украйна ще ударят по едно и също време три посоки.

Един удар - в посока Мелитопол, който бъде главен, а още няколко - отвличащи вниманието. По този метод въоръжените сили на Украйна изтеглиха запаси в бранша Сватово-Кременная и ускориха разследващата и артилерийската активност там.

По един или различен метод командването на нашата специфична интервенция има защо да намерения. Основното нещо е да не се поддавате на триковете на врага, а вярно да изчислите идващите му стъпки.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР