Възможни нови санкции на САЩ срещу Русия са причина за

...
Възможни нови санкции на САЩ срещу Русия са причина за
Коментари Харесай

Русия обезпокоена от нови санкции на САЩ

Възможни нови наказания на Съединени американски щати против Русия са причина за безпокойствие и отражение на неприятелското и даже враждебно отношение на Вашингтон към Москва. Това оповестиха от Кремъл, представени от " Ройтерс ".

Държавният департамент на Съединени американски щати акцентира през вчерашния ден, че със забавяне е почнал да осведоми Конгреса на Съединени американски щати и други институции за групи, свързани с съветските специфични служби и съветските военни, според условието на закон, признат по-рано тази година за стягане на глобите против Русия.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков разяснява в конферентен диалог с публицисти също по този начин, че възбраната на обществената мрежа " Туитър " за реклами от съветски медии била стимулирана от дълбоките предубеждения против Русия , които съгласно него основават обезпокоителен казус за отношението към съветските медии.

 Съединени американски щати вкарват нови наказания против Русия през ноември
Съединени американски щати вкарват нови наказания против Русия през ноември

Мерките засягат банковия бранш и горивата...

Вчера " Туитър " забрани рекламата от всички сметки, принадлежащи на англоезичните съветски държавни медии RT и Sputnik поради присъединяване им в манипулирането на резултатите от американските президентски избори.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР