Възможни ли са предсрочни парламентарни избори, ще затихнат ли протестите

...
Възможни ли са предсрочни парламентарни избори, ще затихнат ли протестите
Коментари Харесай

Топастроложка: Борисов е лидер, Радев няма да има втори мандат, Слави Трифонов е аутсайдер

 Възможни ли са предварителни парламентарни избори, ще затихнат ли митингите и чии сенки стоят зад тях, по какъв начин ще се развиват тежките връзки сред Радев и Борисов, каква ще е ориста на новите политически планове и по кое време страната ще се стабилизира? По тези горещи тематики особено за " Ретро " своя астрологически разбор направи Светлана Тилкова-Алена. Интервюто е взето в понеделник.

- Алена, по какъв начин ще се развият митингите, дали следва ескалация и какви ще бъдат следствията от тях – какво демонстрира вашият астрологичен разбор?

- Астрологичните разбори се вършат, с цел да бъдат потребни и употребявани, с цел да предупредят за вероятни трагични обрати, които, известни като календарно време могат да бъдат избегнати. Проблемът в България е, че постоянно хороскопът се чете, когато предизвестието е към този момент факт и обратът е неосъществим или сложен.

Юли е месец на митинги, това е астрологично заложено и съм го написала предходната година. Август също не е спокоен. Несгодите нарушаващи нормалния ни темп на живот ще са изявени според от развиването на политическата обстановка до края на юли. Може да са единствено на битово равнище, само че може и да са политически с продължаващ напън от улицата.

“Август 2020 е месец, налагащ търпеливо понасяне на компликациите, на неочакваностите, на трудностите, които като че ли от нищото се изпречват като непреодолима стена пред всички нас. Уран и осцилация 4 целят през този месец да ни научат на примирение, почитание и непоносимост към непочтеността. Съветът ми към Министерство на вътрешните работи е в този месец да ускори защитата на заведенията, на нощните заведения, с цел да бъдат избегнати нещастия и затрити човешки животи поради проявата на безпричинна експанзия, избликнала под въздействие на алкохол и опиати или поради неналичието на пари, с цел да бъдат купени. Алчността още веднъж ще избуи и търсенето на лесни способи за печелене на пари води до принудително преразпределение на територии на въздействие. Август е месец на доста принуждение и гибел... "

В взаимозависимост от верните дейности на държавното управление митингите може да се обезсмислят и техните уредници да изгубят интерес да ги подтикват материално и вербално с обещания за бъдещи постове.

Затихване на митингите или ескалация - занапред не е допустимо да се каже. Съгласно актуалните астрологични  конфигурации към края на юли следва затихване поради обезсмисляне. Уви, президентът Радев за повторно от началото на 2020 година опорочи с държанието си почитта към  Левски на 19.2, честването на Шипка на 3.3 и честването на годишната от рождението на Левски на 18 юли, като прикани към митинги до служебно държавно управление. Апостола на Свободата е желал чиста и свята република, а не метежи. Дали пък в комплексите си Радев не се припознава в Левски?

Решението на Конституционния съд, което се чака на 30 юли, касаещо президента и тълкуването за държавна измяна може да   ескалира митингите до степен на махленски бунт и гнет, умишлено провокирани от тези, които осъзнават, че са губещи и нескрито ще излязат нелицеприятни секрети. Нали по тази причина улицата желае оставката на основния прокурор, индивидът, който за първи път в миналите 30 години на процедура потвърди и уповавам се че и в бъдеще ще потвърждава, че пред закона всички са равни.

Живеем във време разделно. Още малко остава да прекъснем връзката с предишното, което мнозина желаят да върнат, не поради идейно безстрашие, а поради стопански ползи. Всичко е допустимо, а степента на опцията ще дефинира количеството раздадени пари за дестабилизиране на актуалното ръководство и Европейското бъдеще на България. Някои към момента си мечтаят по какъв начин ще благуват и богатеят под знака на сърпа и чука. Но, предишното е невъзвратимо.

- Каква е прогнозата ви - обрисуват ли се предварителни парламентарни избори?

- Не се обрисуват предварителни избори, макар сложната за България година, най-трудната за предходните девет и за идващите девет години. Колкото и промени в кабинета да има, някои от тях разследване на прочувствените реакции на премиера, астрологичните аспекти не подтикват предварителни избори, а държавното управление на Борисов ще изкара цялостния си мандат, това е потребното и градивното за България, народа и европейското бъдеще. Всичко зависи от единението на дейностите за верни решения сред държавника Борисов и индивида Бойко.

- Едни предварителни избори до какво биха довели страната, в случай, че се чака тежка икономическа рецесия в резултат на международната пандемия от ковид?

- Предсрочни избори са злополука за България. В цялостния смисъл на думата. Служебно държавно управление, формирано от този президент би било унищожително  за постигнатото до тук.  Заради ковид, колкото и да се насажда лъжата измежду обществото, че подобен няма и е тайна завера, който през есента ще се слее със сезонния грип, рецесия чакаме и в здравната система. Чудя се по какъв начин ли ще устоят лекарите и сестрите от първа линия. Агресията и опълчването в България ще изригнат до непредвидени висоти. Но, българинът обича да страда, че да има след това кого да ругае, тъй че едва ли моят извод ще направи усещане някому.

- Какво мислите за спонтанността на митингите и чии сенки стоят зад тях?

- Правителство и ръководство, харесвано от всички не съществува, така че е обикновено да има и митинги.

Спонтанни или проведени, виждаме, че  в медиите и в обществените мрежи всеки показва своята истина съгласно както му диктува страстта, ползата, шефът или по-големият, само че прикрит от обществото кукловод. Колкото ползи толкоз и истини. Правдата обаче е единствено една и не се вълнува дали е ненавиждана, заклеймявана или обичана. Най-достоверният източник е звездната карта или множеството композитни звездни карти, направени както доста авансово, по този начин и със започването на митингите.

Дали митингите са спонтанни или платени:

Надали има подозрение, че на митингите има хора, участващи по лично разбиране, поради омразата си към Борисов или поради неинформираността си, или с цел да си излеят непотребната сила, вместо да дремят пред тв приемника или да се редят на километрична опашка на границата с Гърция и да се припичат на слънце надалеч от псевдореволюционната обстановка в България.

Събитията се обуславят от астрологични аспекти, които подтикват към елементарно манипулиране на голям брой хора, с цел да бъдат използвани в интерес на мразещите ГЕРБ и Борисов, само че те ще си имат вяра, че “спонтанно " са излезли да стачкуват.

9 юли – ден първи на опита за събаряне на държавното управление и основния прокурор под натиска на улицата.

Нищо непринудено няма в първия митинг. Напротив, проведен е. Това ни разкрива звездната карта на деня в комбиниране с композитните звездни карти на няколко от участниците.

Позицията на Лока Фортуна, планетата на материалното благополучие е безапелационна, че протичащото се е проведено – нищо изненадващо. Новото е, че раздаваните пари са в количество, неполучавано до момента от “спонтанно " протестиращи когато и да било обратно в годините. Лока Фортуна ни разкрива, че пари има задоволително, родни и интернационалните,  те са най-многото, а задачата е цялостният срив на страната, с цел да тръгне в нова посока. На митингите има хора, наивно разсъждаващи, че всичко е непринудено, само че те са единствено декор на предварителния сюжет, даже когато вършат жива верига в отбрана на служителите на реда, даже и когато коленичат пред паметника на Апостола.

Чии сенки стоят зад митингите звездните карти за събитие не могат да посочат. Ще кажа, че даже да са бегълци от закона, даже и да са партийни отцепници, даже и да са опозиционни партии и нищо не значещи партийни формирования, най-опасни са сенките, които падат върху България от изток.

- Ще успее ли Бойко Борисов да издържи на голямото напрежение и офанзивите против него и да изкара мандата си?

- Трябва да издържи. Веднъж тъй като астрологичните конфигурации са напълно в негова поддръжка. Няма нещо в този му мандат, което да е астрологично непреодолимо, без значение от крайното опълчване против него в този момент, броени месеци преди постоянните избори. Да имаш поддръжката на планетите за цялостен мандат не е съдбоносен подарък за подценяване.

Втори път, тъй като държавникът Борисов е наясно, че стигне ли се до предварителни избори срутва в страната ще е неуправляем. Наясно е, че тези, които целят отстраняването му не мислят за народа, а за себе си и персоналното си материално богатство.

Разколебана съм обаче дали ще издържи на напрежението в този сложен за държавното управление и България интервал, в това число и поради задгранична интервенция. Не знам дали разсъдъкът и волята на държавника Борисов ще надделеят над ината и страстите на Бойко  в индивида Близнаци Бойко Борисов. За това раздвояване астрологични аспекти няма открити... няма открити.

Грешките му поради неправилни препоръки и прочувствени решения в последно време се множат. Поисканата оставка на тримата министри на 15.7. е непотребна хетакомба. Звездната карта ни споделя, че още сутринта на 16 юли той към този момент е съжалил, само че думата е хвърлена. Действието му е уязвимост, не предпочитание за компромис. А и като че ли пропуща, че тези непрекъснати претенции за безсмислени и голословни оставки отблъскват членове на ГЕРБ, които ще се влеят във групировката на Цветанов.

- Какво демонстрира звездната карта - персонално какво го чака Борисов през идните месеци и от какво/кого би трябвало да се пази?

- След рождения си ден през 2020 -а Борисов навлиза в персонална година на световни позитивни промени, пътувания, които са причина за непоклатимост в страната поради подписаните договорености.

Съветите ми към него са да е краен и безапелационен, само че с уместно подбрани слова. Да не се поддава на общително и сервилно държание, което показват някои европейски водачи към него и  България, да е внимателен и изчерпателен, с цел да избегне допустима външна интервенция в ръководството на страната. Да спре да има вяра на сълзи, изключително женски. Да се научи да разграничава подлеците по душа, с цел да не се постанова да сърба попарата им, допускайки да заемат незаслужени постове.

Няма да дам прогноза по месеци за Борисов, тъй като ще бъде употребена в негова щета. Да си съблюдава астрологичния календар и да заобикаля импулсивно прочувствените дейности, които са освен в негова щета, във щета на България, само че и унижават всички хора дали своят вот първо за него, а по-късно за ГЕРБ.

От какво и кого да се пази? Много пъти към този момент го споделих, само че резултат като че ли не виждам. Дали са подхванати верните дейности от партия ГЕРБ след напускането на Цветан Цветанов ще се види на изборите за Народно заседание.

Най-голямата заплаха за Борисов и ГЕРБ са предателите в партията. Много са по места и в парламентарната група. Тези хора са по-опасни от Радев, от опозицията и от протестиращите на улицата. Някои от тези сучат от две, а по-наглите и от три крави. И за какво да не го вършат откакто водачът нехае. Предателите в ГЕРБ са ядката на електората на Цветанов.

- Как ще се развият връзките сред Радев и Борисов, които са белязани от огромен раздор?

- Тези връзки могат да се развиват положително, в случай че желанието е двустранно, а не едностранно. А че е едностранно, потвърждава възходящо опълчване от страна на Радев към Борисов и продължаващото нагнетяване на ненавист и разделяне в обществото от президента.

За протичащото се съм писала предходната година: “Трудностите във вътрешен и интернационален проект поради Уран през 2020 година са увеличени, а във взаимоотношение с рождената дата на България, 27.10.679 година, са удвоени. Не е допустимо да бъде спряно опълчването на институциите държавно управление - президент, в противен случай, ще нарасне. Правителството е подвластно на сложна година за България, на сложна година в първата й половина за министър-председателя и на година на неконтролируеми страсти за президента, който няма да се откаже да лее нездравословни слова, зареждащи го с сила, та да си гради изчезналото му самочувствие какъв брой е всесилен, интелигентен и популярен. Надявам се, че с разсъдъка си министър председателят няма да допусне опълчването да избухне в крайни проявления и неочакваности във щета на България, само че и в междуличностна война, в която народът ще заплати сметката, а президентът, колкото и да ласкае егото си, ще е губещ.

Пропастта сред двамата е непреодолима, не поради политическите им позиции, а поради заложеното като характерности в рождената им звездна карта.

Борисов е от близнаците водачи, необятно скроен, безразсъдно лековерен, елементарно менящ мнението си, предразположен на въздействие, подозрителен и българофил. Добронамерен, постоянно подготвен да търси съгласие и компромис, даже и в лична щета. Човек с харизма.

Радев е на другия полюс измежду родените в Близнаци. Напълно лишен от лидерски качества лакомец, егоцентрик, едностранчив човек, за който персоналното богатство е над всичко – над народа, над Бог, над Българска социалистическа партия даже, в случай че още не са го разбрали. Това ни споделя датата му на раждане. Човек, успяващ посредством опълчване.

Такива са характерностите им. Такива са и в живота и ще останат такива, откакто пристигна време да приключат с политическата си кариера.

- Какво вещаят звездите за Румен Радев,  който нахъсва протестиращите и съгласно мнозина разделя обществото – каква ще е политическата му орис?

- Политическата му Съдба е предизвестена. Втори мандат няма да има, колкото и да го мечтае, един път тъй като астрологичните аспекти го разкриват. Втори път, тъй като този човек, в качеството си на  фигурант, мисля, че към този момент плаши с несъответстващите си дейности тези, на които в този момент е потребен и комфортен. Не е належащо да си астролог и да анализираш звездната му карта, с цел да си наясно, че в случай че този човек се домогне до цялата власт, горко му на народа, горко им и на стоящите в сянка, на които прави черната работа в този момент. Въпреки астрологично песимистичното политическо бъдеще на Радев, дано не се заблуждаваме. Този човек направи доста зло на България и във вътрешен и в интернационален проект, неслучайно е нежелателен отвън България. Енергията му за злотворство е голяма, егоцентризмът му не знае граници, евентуално поради изчезналите му качества на политик и общественик.

Ще направя едно неастрологично отклоняване. Всички видяхме по какъв начин Радев излезе от президентството с вдигнат пестник, не знака " виктори “, присъщ за демокрациите, или различен жест с ръка, а сгънат пестник. Беше ми забавно като психоаналитик, дали хората, участващи поради убежденията си, а не поради пари, ще се усетят какво значи този жест и независимо ще се запитат дали не са въвлечени в нещо, което не схващат.

Признавам си, че ме стресна вдигнатият пестник. " Ротфронт “ или " Червен фронт “ е знакът на комунизма. Жестът на Радев, неволен или, не съм надалеч от мисълта да  е умишлен, споделя: " Комунисти в България, нашето време пристигна, излезте от нелегалността, в която 30 години битувате като социалисти. Аз съм вашия лидер “... Но, никаква реакция от мислещите протестиращи не видях. С нотка на подигравка се запитвам, по какъв начин ли е възприела госпожа Нинова претендента за повсеместен червен водач – Радев?

Ако излезлите на улицата стигнат до правилният извод, митингите по натурален път ще стартират да затихват и ще останат единствено платените " недоволни “. За страдание най-младите като че ли не знаят какво е това интернет и не могат да си ревизират смисъла на вдигнатия пестник.

Няма да напомням персоналния хороскоп на Румен Радев при встъпването му в длъжността президент, позиция доста над неговия мащаб. Ще кажа, че според астрологичните аспекти на неговия хороскоп изработен преди 4 години, когато обществото нямаше визия кой е Радев, написах че той е първият държавен глава, при който има действителни астрологични предпоставки предварително да освободи поста президент, за разлика от Георги Първанов и другите президенти в годините на прехода. Това значи, че има действителни неговия дейности в нарушаване на българските закони, позволяващи отстраняването му от поста. Обществото явно не ги знае, само че сигурно са факт, а за какво до момента не им е дадена публичност? Питам се без отговор и очаквам решението на Конституционния съд, отсрочено от 23 за юли 30 юли. Каква ли е повода да се отсрочва?

- Кога очаквате стабилизиране на ситуацията в страната?

- Вече тридесет години, след разрухата на комунизма, България върви по скалист път на огромни сривове и обнадеждаващи възходи. Едва в последните 10 години възходите започнаха да стават забележими и осезаеми за народа. Въпреки това,  защото сянката на комунизма още е над България и като нрав и психика на мнозина и като икономическа полза на някого от връщането му, по тази причина възходите постоянно са следвани от предизвикани сривове. Както беше при Орешарски преди седем години. Настоящите митинги се пробват да повторят този сюжет. Ето за какво в световен проект моите упования за действително стабилизиране на България е от края на 2023 година. Заключението ми не е астрологично, нито засяга партии и персони, а проклинание, изречено от руския жител и български комунистически лидер Георги Димитров.

В отворено писмо до служащите и селяните в България през 1923 година във връзка Септемврийското въстание този деспотичен мизантроп е пророкувал, че това събитие с всичките му последствия “ще прокара още по-дълбока кървава вадичка сред класата на потисниците и експлоататорите от една страна, и трудещия се народ от друга. Никога сред тях към този момент не ще има мир. "

Всички, без изключение, без партийни пристрастия, служащи, селяни, анархисти, капиталисти, са подвластни на това проклинание. Неговото влияние завършва през 2023 година и не може да бъде възобновено.

- Какво бъдеще се обрисува за Цветан Цветанов, Слави Трифонов, Мая Манолова и други жадни за политическа популярност кандидат-спасители – ще съберат ли поддръжка на бъдещите избори, или ще  катастрофират в популизма и безидейността?

- Политическото бъдеще на Цветан Цветанов и Слави Трифонов към момента се образува. Мая Манолова с поредицата си неверни дейности на този стадий е нежелана от всички, които виждаха до скоро в нея политически капацитет.

Цветан Цветанов

Моето мнение, учредено единствено на астрологични конфигулации, а не на пристрастия или антипатии, за Цветан Цветанов е пределно ясно и доста пъти писано в предходните години.

Въпреки изявените си качества на уредник Цветанов няма лидерски качества, само че желае да е водач и да излезе от сянката на " втори “, по тази причина и целият му учредителен гений на първото, очевидно равнище работи за ГЕРБ, само че на второто – невидимото, подмолното равнище основава успоредна партийна организация, която да му бъде потребна, когато му пристигна времето.

Така Цветанов е по-вредоносен за ГЕРБ от Радев и всички опозиционни партии взети дружно. Въпреки ясните астрологични предизвестия Борисов самичък се вкара в клопката на Цветанов, даже самичък му оказа помощ в някои връзки.

Фактът, че Цветан Цветанов е следващият политически отстъпник в България, едва ли впечатлява някого. Знам, че българинът има къса памет и не помни какво астрологично пояснение направих при гласуваното овакантяване на Цветанов от Народното събрание на 29 март 2019 година, оповестено от него на 27 март 2019 година. " Цветанов напуща Народното събрание в персонална година на световна смяна, поради звездните аспекти – позитивна, в месец на материална стабилизация и кармична отплата, в ден на ново начало. Ситуацията за него от губеща се трансформира в печеливша, за ГЕРБ – също. “ Разбира се има и предизвестие и клопки, само че тях няма да ги напомням. Една от звездните конфигурации разкриваше, че Цветанов " няма да излезе от политическия живот на България. “  Съмнявам се, че  че в ГЕРБ някой чу и се съобрази с това предизвестие, обещаващо развиване.

Вероятно, с цел да трансформира обещанието за персонален триумф в действителност и смислена политическа кариера, Цветанов разгласи, че на 27 септември 2020 година основава собствен политически план, за който ще си кажа крайното мнение когато всичко е документен и времеви факт.

Слави Трифонов

При Слави Трифонов мисля, че всичко е ясно. Омразата към всичко и всички е неговата движеща мощ. Дали тя ще му донесе гласове, така че да влезе в Народното събрание при идващите избори, ще кажа когато знам деня и часа на регистрация на преименуваната му партия, аспектиран към звездната карта при започване на парламентарните избори. Далечно е това време, само че към сегашния миг астрологичното пояснение е, че този човек е политически новобранец, изключително при неспазения му Съдбовен път.

Мая Манолова

В нейният политически и астрологичен хороскоп преди години ясно съм написала, че видимо острие, с посичащ език, даже харизма, тя е непозната измежду своите, непозната за всички. Мая Манолова поради изявената си лакомия за власт направи непоправимата неточност да се откаже от поста омбудсман на Републиката и да се полакоми поради нечии обещания за кметския стол на столицата, който, о, фантазии, да е единствено къса спирка до крайната й цел – министър председател или президент.

През септември 2019-а отново ме гледаха присмехулно, никой не вярваше на думите ми, че Фандъкова ще е остарелият нов кмет на София. И в ГЕРБ не имаха вяра, само че звездното небе на пари и обещания не кълве. Правилно пояснение на безпристрастни планетарни положения. Тогава, още при започване на септември написах, че изборът на Манолова може да се окаже неосъществим за корекция житейски поврат, за който не е подготвена. Набиращото все по-голяма скорост русло, в което на пръв взор по лична воля се е присъединила, има силата да я повлече необратимо в посока, в чийто край, вместо да е победител, може да се осъзнае като използвана и забравена.

- А по какъв начин ще се развие у нас обстановката с ковид – ще има ли втора вълна наесен и следва ли усмиряване на пандемичната конюнктура и по кое време?

- Бях пресметнала период за затихване на болестта до края на юни, само че в случай че ние самите не проявим отговорност, вторият краен период е краят на август. Дай боже да няма трети, тъй като тогава ще е в силата си сезонният грип.

Не спазихме трите задължителни  " Д " -та -  дисциплинираност, отдалеченост и стерилизация. Не се справихме и с едно " К " - надзор. Както го имаше, по този начин от юни се сниши, та изчезна. Живеем в народна власт, какъв надзор, и с копнеж народът стачкува, че му нарушавали човешките права! Да де, но и моите се нарушават, като ходите инфектирани и бухате в лицата на близките, та нека предадете вируса, нарушил ви човешките права. И без значение кой защо се оплаква и чии права са нарушени, скоро можем още веднъж да се окажем пандизчии на ината си, с изолираност от Европа. А до момента в който си разсъждаваме, коронавирусът ще си битува на планетата и като незрима ефирно-крилата змия ще го пренасяме в мегаполиси и паланки, а той ще разпръсква отровни коронки, преодолимо разболяващи някъде, убиващи там, където омразата, злостта и експанзията сред хората са ги трансформирали в тежест на майката Земя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР