Възможна е нова мигрантска вълна към Европа в резултат на

...
Възможна е нова мигрантска вълна към Европа в резултат на
Коментари Харесай

Реална опасност от нова мигрантска вълна

Възможна е нова мигрантска вълна към Европа вследствие на турската намеса в Сирия. Това сподели за седмичното обзорно предаване „ Метроном “ на Радио „ Фокус “ арабистът проф. Владимир Чуков. Над 100 000 души към този момент са напуснали домовете си. На този стадий те отиват към вътрешността на страната, която е територия на държавното управление на Башар Асад, разяснява той.

„ Значителна част от тях ще се насочат към Европа. Това е първата огромна заплаха. Втората е ориста на арестуваните пандизчии от ДАЕШ от „ Ислямска страна “. За страдание виждаме словесно държание на някои турски представители, че тези пандизчии ще бъдат върнати в тяхната татковина, т.е. да си вървят в Европа. Това е огромен проблем. Какво ще се случи с такива хора, които са откровени терористи и убийци “, попита той.

Проф. Владимир Чуков сподели още, че въпросът е дали те ще бъдат употребявани за рекет върху Европа. За страдание, все още няма фактор, с който Европа да съумее да респектира Турция и да прекъсне военната намеса, уточни специалистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР