Възможен ли е сексът без чувства? Изневяра ли е, ако

...
Възможен ли е сексът без чувства? Изневяра ли е, ако
Коментари Харесай

Спектакълът ДВАМА, ЧЕТИРИМА, СЕКСИМА гостува в Асеновград

Възможен ли е сексът без усеща? Изневяра ли е, в случай че другият знае и е склонен? Първичен инстинкт или боязън от остаряването ни подтикват към невярност? Какво печелим и какво губим, когато се откажем от моногамията? Всички тези и още десетки неуместни въпроси, слага пред асеновградска публика спектакълът  " Двама, четирима, секс-има " . Разкриват се толкоз доста отговори, събрани в една пиеса. Това показва спектакълът " ДВАМА, ЧЕТИРИМА, СЕКСИМА ". Пиесата преглежда половите взаимоотношения на 2 модерни двойки. Те търсят отговори и разясняват неуместни за доста хора тематики, които постоянно подминаваме в всекидневието си.
Неусетно, актьорите от сцената ни приканват да се замислим над значими и любопитни обстоятелства.  Спектакълът задава и още въпроси, измежду които: Имат ли към момента място консерватизмът и моногамията в актуалния ни свят, в който връзките и материализмът са на дневен ред, когато запознанството с разнообразни хора и култури е единствено на два клавиша разстояние. И окончателно надвили ли са полигамията и демократичните разбирания за брачните взаимоотношения? Спектакълът съставлява брилянтна комедия с извънредно внимателно възприятие за комизъм, особено за актуалния австрийски създател Щефан Фьогел.
Изключително надарените и добре познати актьорски лица Асен Блатечки, Николай Урумов, Добриела Попова и Стела Здравкова сервират пиесата тънко с леко пикантна история. Спектакълът ще бъде подложен в Народно читалище " Родолюбие " в Асеновград на 15.01.20 година от 19:00 ч. (залата ще бъде отоплена). Театралната режисура не се предлага за лица под 16 година Билети ще откриете на касата на читалището. За групови визити се планува отстъпка в цените. Телефон за информация: 0885 644 055.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР