Възможен ли е изобщо кабинет с третия мандат? Темата в

...
Възможен ли е изобщо кабинет с третия мандат? Темата в
Коментари Харесай

Референдум: Какво одобрение срещат партиите сред собствените си избиратели?

Възможен ли е въобще кабинет с третия мандат? Темата в " Референдум " разясниха доцент Светослав Малинов, Димитър Ганев, Мира Баджева, Слави Василев и Любомир Стефанов.

А в социологическото изследване, направено за предаването, от организация " Алфа рисърч " питат: По-скоро сте задоволени или разочаровани от партията, за която гласувахте на последните парламентарни избори?



50% от далите отговор са по-скоро удовлетворени, само че 44% показват отчаяние от политическата мощ, на която са дали своят вот доверие. 6% не са изразили мнение.

Ето и разпределението на отговорите по парламентарни сили:
По-голямата част от гласоподавателите на ГЕРБ - 51%, са удовлетворени от партията против 42% на противоположното мнение.Не е по този начин обаче за поддръжниците на " Продължаваме промяната " - 57% от гласоподавателите не са удовлетворени от представянето им, до момента в който 41% са по-скоро задоволени.Половината от гласоподавателите на Движение за права и свободи са удовлетворени от тях против 30% по-скоро разочаровани. 20% от гласувалите за придвижването не са изразили мнение.При четвъртата политическа мощ - " Възраждане ", 47% са изразили по-скоро отчаяние, а 40% са удовлетворени от партията.Най-голямо утвърждение от гласоподавателите си среща Българска социалистическа партия - 60% от гласувалите за левицата са удовлетворени от нея. 33% са дали отговор противоположното. " Демократична България " също среща огромно утвърждение от гласоподавателите си - 56% против 43% по-скоро недоволни.Най-голямо отрицание среща най-малката мощ в 48-ия парламент - " Български напредък ". 67% са дали отговор, че са по-скоро разочаровани от тях, против 30%, изразили утвърждение.
Цялото предаване гледайте
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР